Det bæredygtige køkken

Det bæredygtige køkken
Kan en veganer overhovedet spise noget lækkert mad? På dette hold laver vi utraditionel mad, vi kommer forbi opskrifter fra det veganske køkken, det vegetariske køkken, det meget gamle danske køkken. Vi taler om hvad bæredygtig mad er, og hvordan det vi spiser påvirker vores klode. Så er du frisk på at lære at lave helt anderledes mad sammen med andre unge der også kan lide at udfordre det traditionelle køkken – så er dette holdet for dig.
Info
#5.034
Tor. 18:30-21:15
Startdato
28.07.2022
Slutdato
06.10.2022
Undervisningsgange
10 gange
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
12
Ledige pladser
12
Tilmelding fra
04.07.2022
Tilmelding til
12.09.2022
Venteliste til
12.09.2022
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Laura Kohl
Placering

Ungkolding, Fabriksvej 22
placeholder placeholder
Fabriksvej 22
6000 Kolding
Tilmeld dig eller via


Senest opdateret 05.08.2022 14:28 af YKPALU