Ture & Arrangementer

Her kan du finde en masse spændende oplevelser – fælles for dem alle er at vi har fællesskabet i fokus.
Du kan møde nye venner og prøve ting du aldrig har prøvet før. Vi sørger for at det bliver en god og sjov oplevelse for dig.
Juletur til København
Jule shopping tur lørdag d. 16. december. Vi starter med en lille rundtur i City. Herefter skal vi en tur på Strøget, hvor der vil være mulighed for at købe julegaver. Sidst på dagen tager vi en tur i tivoli og ser den flotte juleudstilling. Pris 500 kr. Prisen er incl. transport og indgang til tivoli.
LAN-Party - Sdr. Bjert
UngKoldings LAN-Party i Sdr. Bjert. Fredag d. 3. november kl. 19.00 - søndag d. 5. november kl. 10.00. E-sport, VR briller, PS5 og computerspil i fællesskab, for sjov og på højt niveau. Der er plads til alle og du kan forvente at få nye venner, gode tips og råd til dit spil.
LAN-Party - Sdr. Vang
UngKoldings LAN-Party på Sdr. Vang Fredag d. 26. januar kl. 19.00 - søndag d. 28. januar kl. 10.00. E-sport, VR briller, PS5 og computerspil i fællesskab, for sjov og på højt niveau. Der er plads til alle og du kan forvente at få nye venner, gode tips og råd til dit spil.
LAN-Party Vamdrup
UngKoldings LAN-Party i Vamdrup. Fredag d. 01. december kl. 19.00 - søndag d. 3. december kl. 10.00. E-sport, VR briller, PS5 og computerspil i fællesskab, for sjov og på højt niveau. Der er plads til alle og du kan forvente at få nye venner, gode tips og råd til dit spil. Pris: 50,- kr. inkl. Pizza lørdag aften.
Natholdet 1
Fredag d. 29. september kl. 20.00 til lørdag d. 30. september kl. 02.00. – en oplevelse du aldrig vil glemme! Natholdet er for dig, der er klar til nye og anderledes oplevelser. Alt foregår på tidspunkter, hvor de fleste sover. Programmet er altid hemmeligt - du får bare at vide, hvor og hvornår du skal møde op og hvad du skal medbringe. Det koster 150,- kr. inkl. Transport, mad og alle aktiviteter.
Natholdet 2
Fredag d. 27. oktober kl. 20.00 til lørdag d. 28. oktober kl. 02.00. – en oplevelse du aldrig vil glemme! Natholdet er for dig, der er klar til nye og anderledes oplevelser. Alt foregår på tidspunkter, hvor de fleste sover. Programmet er altid hemmeligt - du får bare at vide, hvor og hvornår du skal møde op og hvad du skal medbringe. Det koster 150,- kr. inkl. Transport, mad og alle aktiviteter.


Senest opdateret 30.06.2023 12:04 af YKLJON