Weekend, Ture & Rejser
 
 

1 dag på ski i Wittenburg 2019
En dags skitur til Wittenburg lørdag d. 23.11.2019 kl.07.00 til 22.00. Pris 350 kr. inkl. transport, ski, støvler, stave, liftkort, mad og drikke på skistedet.
Beauty Camp 2019 13. - 15. oktober
Brænder du for make-up, hårstyling, photoshoot, catwalk og modeshows? Så er denne camp lige noget for dig! På Beauty Campen skal du igennem flere workshop, som afvikles af professionelle undervisere. De vil lære dig hvordan du styler dig selv, bevæger dig på catwalken og poserer foran kammeraet. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow, foran alle forældre, søskende og venner. Der vil under hele campen være stor fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomskolerne. Derfor har vi fyldt
ESL PRO League Finalerne
Tag med Ungkolding til ESL Pro league finalerne i Odense. Oplev Astralis, North, G2, Cloud9, Team Liquid, NRG, Fnatic, Mousesports, FaZe clan og en håndfuld flere af verdens bedste hold, spille om præmiepuljen på 750.000$ over 3 dage i Odense. Inkluderet i prisen er også indgang til en af nordeuropas største gaming messer ODINCON, her kan du se det nyeste gear, møde youtubere og meget mere. Turen er incl. 2 overnatninger samt morgenmad. Resten af forplejningen er for egen regning.

Geek Camp
GEEK CAMP Mandag d. 14/10 og tirsdag d. 15/10. fra kl. 10:00-18:00 I efterårsferien kan DU udleve din indre nørd i to dage. Her er der plads til alle, som vil prøve kræfter med nye teknologier. Vi afholder GEEK CAMP, hvor du kommer til at prøve kræfter med 3D print, Virtual Reality (VR), Robot programmering og Gaming. Kom og vær med til to fede dage hos UngKolding.
Heidepark efterår 2019
Lørdag den 28. september kan du tage med til Heidepark syd for Hamborg. Prøv alle de fede forlystelser og specielt de mange vilde rutsjebaner!
Italien 2020
Tag med Ungdomsskolen Kolding til Gardasøen i Italien. (fra 7. klasse og opefter)

Juletur til København 2019
Jule shopping tur lørdag d. 30. november. Vi starter med en lille rundtur i City. Herefter skal vi en tur på strøget, hvor der vil være mulighed for at købe julegaver.
LAN-Party 1 - Sdr. Bjert
UngKoldings LAN-Party i Sdr. Bjert. Fredag d. 4. oktober kl. 19.00 - søndag d. . oktober kl. 10.00. Flere og flere spiller computerspil på højt niveau. På dette hold kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner.
LAN-Party 2 - Vamdrup
UngKoldings LAN-Party i Vamdrup. Fredag d. 25. oktober kl. 19.00 - søndag d. 27. oktober kl. 10.00. Til LAN-Party 2 kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spilleevner, få gode råd og nye venner. Pris: 100,- kr. inkl. morgenmad begge dage.

LAN-Party 3 - C.F.Tietgensvej
UngKoldings LAN-Party på C.F.Tietgensvej i Kolding. Fredag d. 15. november kl. 19.00 - søndag d. 17. november kl. 10.00. Til LAN-Party 3 kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 100,- kr. inkl. morgenmad begge dage.
LoL lørdag
Er du vild med at spille League of Legends? LoL handler i stor grad om samarbejde og kommunikation. Du vil lære, både hvordan du climber i soloQ og Flex – Eller blot hvordan du kan imponere dine venner med dine Yasuo-skills! LoL lørdag byder på nogle hyggelige timer sammen med andre unge der har samme interesse som dig!
London 2020
Tag med Ungkolding til London i efterårsferien 2020. Fem fede dage med masser af oplevelser. Du skal se Buckingham Palace, Tower of London, London Eye, Madame Tussaud og meget andet. Der bliver også tid til shopping på alle de fede shopping steder.

Motorsportstur
Tag med UngKolding til Motorsport på Padborg Park søndag d. 13. oktober. Ræs, fart og spænding til årets finale løb. Flere oplysninger kommer senere.
Paris 2020
Tag med UngKolding på en fed rejse til Byernes By i påskeferien 2020. Fredag 03.04.2020 – Onsdag 08.04.2020
Skitur Østrig 2020
Skitur Østrig Tag med på ungdomsskolens skitur i vinterferien i 2020 til Steinach Am Brenneri i Østrig. Du får undervisning af egne erfarne undervisere og en kæmpeoplevelse i de østrigske alper. Vi har stort fokus på sikkerhed og fælleskabet. Du får fem fede dage i herligt terræn.

SummerCamp 2020
Tag med UngKolding på SummerCamp. Vi skal bruge en uge sammen med en masse andre unge fra forskellige lande i Europa. Vi kommer til at lave en masse sjov, hygge og fede aktiviteter.
UngKolding - Fest
Kom med til et brag af en fest med UngKolding og en masse unge mennesker fra hele kommunen. Så kom og vær med til en masse aktiviteter, konkurrencer og god musik. Festen er for alle unge i 7., 8. og 9. klasse i Kolding Kommune. Lørdag d. 09/11 2019


Senest opdateret 14.06.2019 09:40 af YKKDHR