Weekend & Ture

 
 

6. klasse - Fest
Lørdag d. 8. maj kl. 18.00 - 23.00. Fest for alle unge i 6. klasse i Kolding Kommune.
6. klasse - Åbent hus
Lørdag d. 8. maj kl. 14.00 - 17.30. Åbent hus for alle unge i 6. klasse samt familie og venner. Kom og se alle de hold og aktiviteter, som du kan melde dig til i UngKolding. Der er masser af åbne og arbejdende værkstedet samt aktiviteter, som du selv kan deltage i. Det er gratis. Der er ingen tilmelding - du kommer bare forbi med din familie.
Aqua-disko
Lørdag d. 10. april. Slotssøbadet afholder Aqua Disko i samarbejde med UngKolding, for unge mellem 10-15 år. Betaling til eventet kommer til at foregå på slotssoebadet.dk Ungdomsskolen overholder naturligvis alle gældende COVID restriktioner.

Asien lørdag
Vi mødes lørdag d. 30. januar kl. 11.00 - 17.00. Pris 50,- kr. inkl. frokost. Du kan arbejde i forskellige workshops som: Japansk sprog, Koreansk sprog, Mangategning og Det asiatiske køkken. Kom og vær med til en hyggelig dag med Asien som fælles omdrejningspunkt. Din tilmelding er bindende og dine penge vil ikke blive tilbagebetalt, med mindre UngKolding aflyser turen. NB: Kolding Kommune har ingen børneulykkesforsikring for børn og unge.
Cosplay weekend
Er du vild med Cosplay? Her er muligheden for at blive en del af vores fantastiske Cosplay fællesskab. Det er en weekend for dig der allerede kender Cosplay rigtig godt, og for dig der er helt ny. Her er plads til alle. UngKolding sørger for frokost begge dage.
Den store pizzadyst
Vil du lære at lave den perfekte pizza?

Djurs Sommerlandtur
Lørdag d. 5. juni kl. 8.00 - 20.00. Har du lyst til at indtage Djurs Sommerland sammen med dine venner og UngKolding? Så skal du helt sikkert melde dig til denne tur.
Krea weekend 1
Er du vild med kreative ting? Så kom og vær kreativ en lørdag og søndag.
Krea weekend 2
Er du vild med kreative ting? Så kom og vær kreativ en lørdag og søndag.

Københavnertur
Tag med UngKolding til København
LAN Online 4
UDSAT PGA CORONA LAN online 4. Spil Online med dine venner og de venner, som du ikke kender – endnu. Der bliver online turneringer i LOL, CS:GO, Fortnite, FIFA og flere spil. Du kan også foreslå spil. Det er GRATIS at deltage, men du skal tilmelde dig her på siden. Mere information kommer senere.
LAN Online 5
Vi holder LAN online Fredag d. 19. marts kl. 19-23 og lørdag d 20. marts kl. 12-23. Spil Online med dine venner og de venner, som du ikke kender – endnu. Der bliver online turneringer i LOL, CS:GO, Fortnite, FIFA og flere spil. Du kan også foreslå spil. Det er GRATIS at deltage, men du skal tilmelde dig her på siden. Mere information kommer senere.

Mix gaming lørdage
Vil du spille igennem, så meld dig til Mix Gaming lørdage. Vi mødes i UngKoldings top udstyrede Gamerlokale på Fabriksvej 22 i Kolding og spiller en hel dag. Vi spiller de spil som du gerne vil. Lørdag d. 27. februar, lørdag d. 13. marts. Den sidste dato kommer senere. Alle lørdage kl. 11.00-17.00 Pris 100,- kr. for alle tre lørdage inkl. Frokost.
Motorsportstur - Padborg Park
Tag med UngKolding til Motorsport på Padborg Park i maj eller juni måned. Ræs, fart og spænding til motorløb. Pris: 200,- kr. Prisen dækker transport og entre. Flere oplysninger kommer senere.
Natholdet 1
Lørdag d. 06. marts kl. 21.00 til søndag d. 07. marts kl. 03.00.

Natholdet 2
Lørdag d. 17. april kl. 21.00 til søndag d. 18. april kl. 03.00.
Natholdet 3
Lørdag d. 22. maj kl. 21.00 til søndag d. 23. maj kl. 03.00.
Plantefarvning
Prøv at indfarve uld med naturens egne materialer som birkeblade, brændenælde, lyng, valnød og andre planter man kan finde i skoven og langs stier og veje! Vi indfarver ulden i store kar over bål og lader ulden simre i det varme vand i løbet af dagen. Se hvordan ulden skifter farve og få et indblik i hvordan man tidligere har indfarvet garn og stof. Vi vil også lære princippet i at spinde garn på en rokke og bruge en håndten.

SUP weekend ved Jels sø
Sydamerika lørdag
Du kan arbejde i forskellige workshops som: Det spanske sprog, Det sydamerikanske køkken. Latin amerikanske danse. Kom og vær med til en hyggelig dag med sydamerika som fælles omdrejningspunkt. Lørdag d. 27. februar kl. 11.00 – 17.00. Pris 50,- kr. inkl. frokost.
Tech workshop
Kom og vær med til en lørdag og søndag hvor vi printer med 3D printere, Lasercutter, leger med robotter, spiller på gamercomputere, flyver med droner og mon ikke også der bliver tid til en omgang playstation. To dage med masser af Tech hygge. UngKolding sørger for frokost begge dage.

Tivoli friheden
UngKolding tager til Tivoli Friheden. Tivoli Friheden er fyldt med masser af sjove forlystelser og oplevelser for alle. Kom med og få en fantastisk sjov dag sammen med en masse andre unge. Pris 300 kr. Inkl. transport og indgang.
Århustur
Lørdag d. 26. juni 2021 fylder UngKolding busserne og kører til Smilets By, Århus. Vil du med? Vi starter på kunstmuseet AROS, hvor vi skal opleve forskellige udstillinger. Derudover skal vi selvfølgelig også en tur gennem Your Rainbow Panorama - en cirkelformet, 150 meter lang og tre meter bred rundgang udført i glas i alle regnbuens farver. Vi slutter dagen med at gå på opdagelse i byen.


Senest opdateret 21.12.2020 11:36 af YKCAAD