Weekend & Ture

Asien lørdag
Vi mødes lørdag d. 6. november kl. 11.00 - 17.00. Pris 25,- kr. inkl. frokost. Du kan arbejde i forskellige workshops som: Japansk sprog, Koreansk sprog, Mangategning og Det asiatiske køkken. Kom og vær med til en hyggelig dag med Asien som fælles omdrejningspunkt. Din tilmelding er bindende og dine penge vil ikke blive tilbagebetalt, med mindre UngKolding aflyser turen. NB: Kolding Kommune har ingen børneulykkesforsikring for børn og unge.
Beauty Camp
Brænder du for make-up, hår styling, photoshoot, catwalk, modeshows og masser af pige-hygge? Så er denne camp lige noget for dig! På Beauty Campen skal du igennem flere workshops, som afvikles af professionelle undervisere. De vil lære dig hvordan du styler dig selv, bevæger dig på catwalken og poserer foran kammeraet. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow. Der vil under hele campen være stor fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne.
Bæredygtigheds weekend
Kom med til spændende bæredygtigheds weekend. Vi vil arbejde med hvordan vi bliver mere bæredygtige i Danmark - og hvordan du selv bliver mere bæredygtig. Flere oplysninger kommer senere. Pris: 50,- kr. inkl. frokost lørdag og søndag.
Cosplay weekend
Er du vild med Cosplay? Her er muligheden for at blive en del af vores fantastiske Cosplay fællesskab. Det er en weekend for dig der allerede kender Cosplay rigtig godt, og for dig der er helt ny. Her er plads til alle. UngKolding sørger for frokost begge dage.
Den store bagedyst
Kom og vær med til en hel dag, hvor vi leger vi er med i den store bagedyst. Vi har handlet ind til en masse forskellige kager og der er mulighed for at prøve de vildeste teknikker af. Der er ingen krav til dit niveau - alle kan være med.
Juletur til København
Jule shopping tur lørdag d. 11. december. Vi starter med en lille rundtur i City. Herefter skal vi en tur på strøget, hvor der vil være mulighed for at købe julegaver.
KoyoCon Grenaa
Lørdag d. 13. november kl 08.00 til søndag d. 14. november kl 17.00.
Krea weekend 2
Er du vild med kreative ting? Så kom og vær kreativ en hel lørdag og søndag. Vi har fokus på at få produceret en masse fede julegaver. UngKolding sørger for frokost begge dage.
LAN-Party 2 - Vamdrup
UngKoldings LAN-Party i Vamdrup. Fredag d. 29. oktober kl. 19.00 - søndag d. 31. oktober kl. 10.00. Flere og flere spiller computerspil på højt niveau. På dette hold kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 50,- kr. inkl. Pizza fredag og lørdag aften.
LAN-Party 3 - Sdr. Vang
UngKoldings LAN-Party på Sdr. Vang Skole. Fredag d. 3. december kl. 19.00 - søndag d. 5. december kl. 10.00. Flere og flere spiller computerspil på højt niveau. På dette hold kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 50,- kr. inkl. Pizza fredag og lørdag aften.
Mix gaming lørdage 2
Lørdag d. 20. november kl. 10.00 - 17.00 Vil du spille igennem, så meld dig til Mix Gaming lørdage. Vi mødes i UngKoldings top udstyrede Gamerlokale på Fabriksvej 22 i Kolding og spiller en hel dag. Vi spiller de spil som du gerne vil. Pris 25,- kr. inkl. Frokost.
Mix gaming lørdage 3
Lørdag d. 11. december kl. 10.00 - 17.00 Vil du spille igennem, så meld dig til Mix Gaming lørdage. Vi mødes i UngKoldings top udstyrede Gamerlokale på Fabriksvej 22 i Kolding og spiller en hel dag. Vi spiller de spil som du gerne vil. Pris 25,- kr. inkl. Frokost.
Natholdet 2
Fredag d. 5. november kl. 21.00 til lørdag d. 6. november kl. 03.00.
Sydamerika lørdag
Du kan arbejde i forskellige workshops som: Det spanske sprog, Det sydamerikanske køkken. Latin amerikanske danse. Kom og vær med til en hyggelig dag med sydamerika som fælles omdrejningspunkt. Lørdag d. 27. november kl. 11.00 – 17.00. Pris 25,- kr. inkl. frokost.
Tech workshop
Kom og vær med til en lørdag hvor vi printer med 3D printere, Lasercutter, leger med robotter, spiller på gamercomputere, flyver med droner og mon ikke også der bliver tid til en omgang playstation. En dag med masser af Tech hygge. UngKolding sørger for frokost.
UngKolding Fest
Lørdag d. 13. november kl. 18.00 - 23.00. Fest for alle unge i Kolding Kommune.
Åbent hus - Fritidsundervisningshold
Lørdag d. 13. november kl. 13.00 - 17.00. Åbent hus for alle unge samt familie og venner. Kom og se alle de hold og aktiviteter, som der er i gang i UngKolding. Der er masser af åbne og arbejdende værksteder samt aktiviteter, som du selv kan deltage i. Det er gratis. Der er ingen tilmelding - du kommer bare forbi med din familie.
Århustur
Lørdag d. 20. november 2021 kl. 10.00 fylder UngKolding busserne og kører til Smilets By, Århus. Vil du med? Vi starter på kunstmuseet AROS, hvor vi skal opleve forskellige udstillinger. Derudover skal vi selvfølgelig også en tur gennem Your Rainbow Panorama - en cirkelformet, 150 meter lang og tre meter bred rundgang udført i glas i alle regnbuens farver. Vi slutter dagen med at gå på opdagelse i byen. Vi forventer at være i Kolding igen kl. 20.00.


Senest opdateret 14.09.2021 12:26 af YKKDHR