Weekend, Ture & Rejser
 
 

1 dag på ski i Wittenburg 2019
En dags skitur til Wittenburg lørdag d. 23.11.2019 kl.07.00 til 22.00. Pris 350 kr. inkl. transport, ski, støvler, stave, liftkort, mad og drikke på skistedet.
Aqua-disko Jul
Slotssøbadet afholder Aqua Disko i samarbejde med UngKolding, for unge mellem 10-15 år.For 60kr. får du/I: En aften med masser fed musik, der vil være gang i dansegulvet og hele svømmehallen syder af unge mennesker. Musikken vil blive leveret af en god DJ. I løbet af aftenen vil der være masser konkurrencer med gode præmier. Billetter kan købes på forhånd LIGE HER fra uge 43 – eller ved indgangen. Der skal vises sygesikringsbevis på forlangende. Der vil visiteres ved indgangen. Vi glæder os
Beauty Camp 2019 13. - 15. oktober
Brænder du for make-up, hårstyling, photoshoot, catwalk og modeshows? Så er denne camp lige noget for dig! På Beauty Campen skal du igennem flere workshop, som afvikles af professionelle undervisere. De vil lære dig hvordan du styler dig selv, bevæger dig på catwalken og poserer foran kammeraet. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow, foran alle forældre, søskende og venner. Der vil under hele campen være stor fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomskolerne. Derfor har vi fyldt

ESL PRO League Finalerne
Tag med Ungkolding til ESL Pro league finalerne i Odense. Oplev Astralis, North, G2, Cloud9, Team Liquid, NRG, Fnatic, Mousesports, FaZe clan og en håndfuld flere af verdens bedste hold, spille om præmiepuljen på 750.000$ over 3 dage i Odense. Inkluderet i prisen er også indgang til en af nordeuropas største gaming messer ODINCON, her kan du se det nyeste gear, møde youtubere og meget mere. Turen er incl. 2 overnatninger samt morgenmad. Resten af forplejningen er for egen regning.
Halloween - event
Kom med til et brag af et Halloween event med UngKolding og en masse unge mennesker fra hele kommunen. Kom og vær med til en masse (u)hyggelige aktiviteter, konkurrencer og god musik. Festen er for unge i Kolding Kommune. Lørdag d. 09/11 2019
Heidepark efterår 2019
Lørdag den 28. september kan du tage med til Heidepark syd for Hamborg. Prøv alle de fede forlystelser og specielt de mange vilde rutsjebaner!

Italien 2020
Tag med Ungdomsskolen Kolding til Gardasøen i Italien. (fra 7. klasse og opefter)
Juletur til København 2019
Jule shopping tur lørdag d. 30. november. Vi starter med en lille rundtur i City. Herefter skal vi en tur på strøget, hvor der vil være mulighed for at købe julegaver.
LAN-Party 2 - Vamdrup
UngKoldings LAN-Party i Vamdrup. Fredag d. 25. oktober kl. 19.00 - søndag d. 27. oktober kl. 10.00. Til LAN-Party 2 kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spilleevner, få gode råd og nye venner. Pris: 100,- kr. inkl. morgenmad begge dage.

LAN-Party 3 - Fabriksvej
UngKoldings LAN-Party på Fabriksvej 22 i Kolding. Fredag d. 15. november kl. 19.00 - søndag d. 17. november kl. 10.00. Til LAN-Party 3 kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 100,- kr. inkl. morgenmad begge dage.
LoL lørdag
Er du vild med at spille League of Legends? LoL handler i stor grad om samarbejde og kommunikation. Du vil lære, både hvordan du climber i soloQ og Flex – Eller blot hvordan du kan imponere dine venner med dine Yasuo-skills! LoL lørdag byder på nogle hyggelige timer sammen med andre unge der har samme interesse som dig!
London 2020
Tag med Ungkolding til London i efterårsferien 2020. Fem fede dage med masser af oplevelser. Du skal se Buckingham Palace, Tower of London, London Eye, Madame Tussaud og meget andet. Der bliver også tid til shopping på alle de fede shopping steder.

Paris 2020
Tag med UngKolding på en fed rejse til Byernes By i påskeferien 2020. Fredag 03.04.2020 – Onsdag 08.04.2020
Skitur Østrig 2020
Skitur Østrig Tag med på ungdomsskolens skitur i vinterferien i 2020 til Steinach Am Brenneri i Østrig. Du får undervisning af egne erfarne undervisere og en kæmpeoplevelse i de østrigske alper. Vi har stort fokus på sikkerhed og fælleskabet. Du får fem fede dage i herligt terræn.
Spansk julehygge
KUN FOR ELEVER PÅ SPANSKHOLDENE: Lørdag d. 30. november fra kl 10.00-14.00 – Spansk julehygge på Ungdomsskolen Vi mødes på Ungdomsskolen kl 10.00, hvor vi vil lave forskellige juleaktiviteter i løbet af dagen. Vi vil lege, være kreative, synge og gå i køkkenet. Husk at medbringe en madpakke til dagen og julehumør Vi glæder os rigtig meget til at dykke ned i de spanske og latinamerikanske traditioner sammen med jer.

Spansktur til Moesgaard
KUN FOR ELEVER PÅ SPANSK HOLDENE. Lørdag d. 2. november fra 8.30-15.30 – tur til Moesgaard Museum Vi mødes på Ungdomsskolen lørdag d. 2 november kl 8.30. Vi kører samlet til Moesgaard Museum, hvor vi vil deltage i workshoppen Mindet om mig specialtilrettelagt spanskholdet og det latinamerikanske fokus. Der vil efter workshoppen være forskellige aktiviteter som ansigtsmaling og mexicansk musik. Husk at medbringe en stor madpakke til dagen og godt med snacks. Vi er hjemme igen kl.15.30
SummerCamp 2020
Tag med UngKolding på SummerCamp. Vi skal bruge en uge sammen med en masse andre unge fra forskellige lande i Europa. Vi kommer til at lave en masse sjov, hygge og fede aktiviteter.


Senest opdateret 14.06.2019 09:40 af YKKDHR