Online-hold

UngKolding's online-hold i sæson 2022/23
ONLINE fritidsundervisning er et tilbud til dig der ønsker undervisning hjemme hos dig selv over computeren. Du vil indgå i et fællesskab med andre unge på tværs af hele landet. Din underviser vil sørge for at din undervisning bliver spændende og der vil blive mulighed for at danne relationer med de andre unge på holdet. ONLINE fritidsundervisning er et samarbejde mellem 20 af landets ungdomsskoler.
Online Astrologi
Har du en astrolog gemt i maven og vil du gerne lære at tyde dit eget og andres horoskop, så skal du med på dette hold! Du vil lære en masse om dig selv gennem dit horoskop. F.eks. hvilke egenskaber du besidder, hvordan andre opfatter dig eller hvem du passer sammen med. Vi gennemgår i fællesskab horoskopets ‘Huse’, ‘Planeter’, ‘Ascendanten’ og meget mere. Der vil være temaer som handler om kærlighed, karriere, familie osv. Du vil sidde med dit eget horoskop foran dig, så du kan følge med...
Online Bogklub
Få et fantastisk online læsefællesskab! Vi læser en fælles bog hver måned og får gode snakke og diskussioner om de bedste Young Adult-, fantasy- og scifibøger. Hvis du ikke har så meget at sige, så er det okay. Jeres underviser Sofie har altid forberedt et spændende oplæg. Sofie er forfatter og du kan læse mere om hende her: Om mig - Sofie Boysen
Online Journaling - dagbøger med collager, billeder og gode min
Måske har du haft lyst til at skrive dagbog, men er ikke rigtig kommet i gang? Eller du har startet en bullet journal, men er ikke kommet videre? Her arbejder vi kreativt og visuelt med journals. Vi laver små øvelser og temaer som taknemmelighed, gaver, gode minder, sjove mennesker, rejser mm. Med materialer som masking tape, udklip, billeder, bogsider, frimærker, stempler og papir skaber vi selv de smukkeste sider i en journal, som du bliver glad af at tage frem og kigge i og arbejde videre med.
Online Kodelaboratoriet-Digital art & game design
Drømmer du om at blive game designer, animator, eller grafiker? I dette forløb vil du lære nogle af de teknikker som professionelle grafikere og game designere bruger når de laver spil, grafik til internettet, filmplakater lyddesign eller animation. Hver uge vil vi arbejde med et nyt emne, men du får også mulighed for at fordybe dig mere i et enkelt område. Vi vil berøre billedbehandling/Photoshop, simpel spilprogrammering, 3D grafik og animation.
Online Legoklods workshop
Har du lyst til at bygge LEGO-kreationer efter fri fantasi, lære avancerede byggeteknikker og få nye LEGO-venner imens? I løbet af online-workshoppen undervises i brugbare LEGO-teknikker, der kan inkorporeres i egne kreationer. Deltagerne vil ligeledes blive udfordret på deres kreative formåen i forskellige fantasifulde byggeudfordringer, ligesom der vil være plads til masser af Lego-snakke om alt fra sortering til indkøb af Lego-klodser. Alt sammen i godt selskab med andre unge LEGO-entusiaster.
Online LGBTQIA
Vi inviterer til LGBTQIA-forløb. Forløbet er tænkt som en undersøgelse af historien bag bogstaverne og et netværk, hvor vi deler gode erfaringer med bøger, film og serier om emnet. Vi kigger på LGBTQIA-emner i al sin mangfoldighed og bliver lidt klogere på sammenhænge. Vi sætter rammen for et trygt forløb og du har mulighed for at påvirke indholdet fra gang til gang, så første gang taler vi mest om forventninger og deler forslag til emner som optager jer lige nu
Online Manga/Anime
Online hold
Online Privatøkonomi og introduktion til investering
Er du interesseret i at spare penge og IKKE at skulle betale penge tilbage i skat? Og kunne du godt tænke dig at blive klogere på, hvad der er muligheder for at få dine penge til at vokse? Hvis ja, er dette hold noget for dig. På holdet vil du få viden og konkrete redskaber, så du kan undgå overtræk og få det meste ud af dine penge. Derudover vil du også blive introduceret til forskellige investeringsmuligheder, som for alvor kan være med til at øge din formue på sigt.
Online Rumfart og teknologi
Fra at bygge raketter i fysiklaboratoriet i USA, over en mand der gik på Månen, til mennesker, der bygger raketter i en lagerbygning København. Ja! Vi er sørme kommet langt!? Hvad synes du er spændende? Krigsraketter mod mongolerne i Kina i 1232? Bomber, der satte ild til København i 1807 og til London i 1944-45? En mand der gik på Månen i 1969? En boghandler, en ballonmand, og en gal bildesigner, der alle spiller en vigtig rolle i rumfarten i dag?
Online Tik Tok Dans
Vi kommer til at danse en masse forskellige dansegenre, men primært TikTok danse. Det bliver sjovt, underholdende og lærerigt, når Signe lærer jer de sejeste koreografier til de nyeste beats. Horsens Ungdomsskoles dygtige danseinstruktør, Signe Kramhøft har stor erfaring både som danser og underviser. Hun er bl.a. • Danmarksmester i disco • Jysk mester i hip hop • Jysk mester i disco • Danmarksmester i latin x2
Online Valheim - et vikingsamfund online
Deltagere tildeles et hverv i vores fælles vikingelandsby. Sammen bygger vi et langhus og senere bruger vi kreativiteten på vores eget hus. Vi skaber et vikingesamfund med inspiration i historien og explorer derfra. Selvfølgelig arbejder vi også sammen om at slaye nogle bosses. Der bliver også tid til konkurrencer, tvekamp og fælleskab. Vi spiller på egen server og kommunikerer via Discord. Hvis der er stemning for det, og geografien tillader os det, tager vi også fysisk ud til en vikingelejr.
Online Wildlife
Online wildlife er holdet, hvor du lærer tips og tricks til at klare dig i naturen eller i ødemarken. Det kan være at du er friluftsmenneske, spejder eller survivor og kan komme med gode tips til os andre. Det kan også være, at du er mindre rutineret og gerne vil lære lidt om at klare sig i den danske natur, inden shelterturen med din onkel/klasse/venner. Vi mødes online 10 gange, og du vil lære at tænde ild uden tændstikker, bygge en bivuak ud af de ting du har derhjemme, lære om planter i naturen.


Senest opdateret 22.07.2022 11:15 af YKTRHA