Design & kreativ

 
 
Akvarel og blæk
Tegning og maling med akvarel og blæk er for jer, der har lyst til at være kreative, bruge jeres fantasi og skabe med hænderne. Holdet har fokus på at udvikle motiver og udtrykke ideer visuelt. Vi vil eksperimentere med den moderne måde at male med akvarel på, lære nye tegne teknikker og hygge om faget.
Cosplay fortsætter
Cosplay går ud på at lave et kostume og skuespille en karakter. MEN Cosplay er meget mere end det. Cosplay går også ud på at være fan af noget og hygge sig med det.’ Vi vil arbejde med alt fra spfx og sminke til fremstilling af rustninger og monsterdragter. På Cosplay vil du møde andre unge, der deler din lyst til at være fan og få et sted, du kan udfolde og udtrykke dig. Du vil have mulighed for at deltage i Cosplay-conventions.
Lukket for tilmelding
Portrætmaleri
Portrætmaleri er et hold for dig der elsker at fordybe dig i det kreative. Her er der mulighed for at arbejde med forskellige materialer og malingtyper. Vi forsøger os med forskellige teknikker og sammen bliver vi bedre til portrætmaling. Holdet er for både nybegyndere og mere øvede.
Lukket for tilmelding


Senest opdateret 07.06.2021 12:50 af YKCAAD