Design og kreativ

 
 

Akvarel og blæk
Tegning og maling med akvarel og blæk er for jer, der har lyst til at være kreative, bruge jeres fantasi og skabe med hænderne. Holdet har fokus på at udvikle motiver og udtrykke ideer visuelt. Vi vil eksperimentere med den moderne måde at male med akvarel på, lære nye tegne teknikker og hygge om faget.
Cosplay fortsætter
Cosplay går ud på at lave et kostume og skuespille en karakter. MEN Cosplay er meget mere end det. Cosplay går også ud på at være fan af noget og hygge sig med det.’ Vi vil arbejde med alt fra spfx og sminke til fremstilling af rustninger og monsterdragter. På Cosplay vil du møde andre unge, der deler din lyst til at være fan og få et sted, du kan udfolde og udtrykke dig. Du vil have mulighed for at deltage i Cosplay-conventions.
Lukket for tilmelding
Plantefarvning
Prøv at indfarve uld med naturens egne materialer som birkeblade, brændenælde, lyng, valnød og andre planter man kan finde i skoven og langs stier og veje! Vi indfarver ulden i store kar over bål og lader ulden simre i det varme vand i løbet af dagen. Se hvordan ulden skifter farve og få et indblik i hvordan man tidligere har indfarvet garn og stof. Vi vil også lære princippet i at spinde garn på en rokke og bruge en håndten.
Åbent for tilmelding

Portrætmaleri
Portrætmaleri er et hold for dig der elsker at fordybe dig i det kreative. Her er der mulighed for at arbejde med forskellige materialer og malingtyper. Vi forsøger os med forskellige teknikker og sammen bliver vi bedre til portrætmaling. Holdet er for både nybegyndere og mere øvede.
Lukket for tilmelding


Senest opdateret 21.06.2019 09:55 af YKKDHR