Design & kreativ

Akvarel og blæk
Tegning og maling med akvarel og blæk er for jer der har lyst til at være kreative, bruge jeres fantasi, og skabe med hænderne. Holdet har fokus på at udvikle motiver og udtrykke ideer visuelt. Vi vil eksperimentere med den moderne måde at male med akvarel på, lære nye tegneteknikker og hygge om faget.
Lukket for tilmelding
Cosplay
Cosplay går ud på at lave et kostume og skuespille en karakter. MEN Cosplay er meget mere end det. Cosplay går også ud på at være fan af noget og hygge sig med det. Vi vil arbejde med alt fra SFX og sminke til fremstilling af rustninger og monsterdragter. På Cosplay vil du møde andre unge der deler din lyst til at være fan, og få et sted du kan udfolde og udtrykke dig. Du vil have mulighed for at deltage i Cosplay conventions.
Lukket for tilmelding
Genbrugstøj Design
Design og sy dit eget tøj. Vær med til at lave unikt design af genbrugstøj og genbrugsmaterialer. Vi shopper i genbrugsbutik og spotter de bedste arbejdsmaterialer sammen. Du lærer at re-designe og sy efter egne ideer og holdets færdige produktioner udstilles i en butik. Skab nyt af gammelt på bæredygtig vis og vær med til at spare på klodens ressourcer. Dette er et fortsætterhold og forudsætter at du har lidt erfaring på forhånd.
Lukket for tilmelding
Glaskunst
Lær at lave sjove figurer, skåle, fade, smykker, glasperler og meget mere. Spar på dine lommepengene her laver vi de fedeste gaver til veninderne og mor og far. Ja, alle vil ønske sig en af dine fantastiske kreationer.
Ikke flere pladser
Jewely
Vi elsker smykker! Har du en designer i maven? Vil du gerne lave dine egne helt personlige smykker? Det kan du få en kickstart til på dette hold. Vi bruger ‘not-hot-no-more’ kæder, øreringe, bælter og andet fra vores garderober. Genbrugsmaterialer som pantflasker, spil, tøj og lignende gør dem til superfine og moderne smykker, der helt præcist matcher din stil.
Lukket for tilmelding
Kreaværkstedet
Arbejd med forskellige materialer som papir, stof, læder, genbrugsmaterialer og find på den måde dit helt eget udtryk. Du vil blive introduceret til en masse forskellige teknikker samtidig med at du lærer at komme fra en idé til et produkt. Vi tager udgangspunkt i de ønsker og ideer du selv har. Kreaværkstedet er stedet hvor du møder andre unge der er vilde med at være kreative. Vi har dygtige undervisere der kan lidt af hvert.
Lukket for tilmelding
Manga og Anime
Er du fan af MANGA og ANIME? Lær teknikker til tegning og historiefortælling så du kan lave din egen tegneserie i stil med de populære serier fra Japan som Naruto, Sailor Moon eller Dragon Ball. Vi skaber også et fællesskab om kulturen hvor vi skal dele interesser og personlige inspirationer for dine tegninger.
Lukket for tilmelding
Portrætmaleri
elsker du at fordybe dig i det kreative? Så er portrætmaleri noget for dig. Der er rig mulighed for at arbejde med forskellig tilbehør, redskaber og materialer. Vi arbejder med forskellige teknikker og udtryk, og sammen bliver vi bedre. Holdet er for både nybegyndere og mere øvede.
Lukket for tilmelding
SAPP-FILM
"Har du hovedet fuld af ideer, er du glad for det tekniske bag eller foran kameraet eller er instruering lige dig? På S A P P - F I L M holdet starter vi fra scratch med et blankt stykke papir, der bare venter på vores ideer og selv vores fantasi kan ikke sætte grænser. Er du bare den mindste smule nysgerrig på et af fagene, så join vores hold af kommende unge talenter inde for filmfaget"
Lukket for tilmelding


Senest opdateret 10.09.2021 11:05 af YKKDHR