IT & Medier
 
 

3D print 1 Valghold
Tænk det! Design det! Print det! Så præcist kan det beskrives. Du arbejder med at gøre dine ideer til virkelighed gennem spændende 3D-design.
3D print 2
Tænk det! Design det! Print det! Så præcist kan det beskrives. Du arbejder med at gøre dine ideer til virkelighed gennem spændende 3D-design.
CS:GO 1 Valghold MANDAG
Er du vild med at spille CS-GO Så er dette hold måske lige noget for dig.

CS:GO 2 Valghold TIRSDAG
Valgfagshold i E-sport med særligt fokus på CS-GO.
CS:GO 3 Valghold TORSDAG
Der trænes taktik, strategi og ikke mindst teamplay. E-sport CS:GO lærer dig hvordan du spiller med en professionel tilgang så du kan blive bedre og samtidig have det sjovt med dine holdkammerater.
ESL PRO League Finalerne
Tag med Ungkolding til ESL Pro league finalerne i Odense. Oplev Astralis, North, G2, Cloud9, Team Liquid, NRG, Fnatic, Mousesports, FaZe clan og en håndfuld flere af verdens bedste hold, spille om præmiepuljen på 750.000$ over 3 dage i Odense. Inkluderet i prisen er også indgang til en af nordeuropas største gaming messer ODINCON, her kan du se det nyeste gear, møde youtubere og meget mere. Turen er incl. 2 overnatninger samt morgenmad. Resten af forplejningen er for egen regning.

Foto og billeder 1 - valghold
Her er faget for dig der elsker at stå bagved eller foran kameraet. Du bliver dygtigere til at tage det fede billede, lave en flot præsentation og arbejde med forskellige udtryksformer og lay outs.
GAME ON
Game ON Giver dig muligheden for et uforpligtende gamerfællesskab. Vi har 20 gamercomputere som står til rådighed og en dygtig gamerunderviser som står klar til at udfordre dig i netop din gamerinteresse. Vi åbner dørene hver tirsdag og torsdag kl. 16.00-18.00. Kom og vær med når du har lyst! OBS: Ingen tilmelding – du møder bare op!
Gamedesign Valghold
Det er fedt at game! Måske er du også optaget af, hvordan spillene bliver konstrueret. Nu har du muligheden for at prøve dine programmerings-evneraf.

LAN-Party 2 - Vamdrup
UngKoldings LAN-Party i Vamdrup. Fredag d. 25. oktober kl. 19.00 - søndag d. 27. oktober kl. 10.00. Til LAN-Party 2 kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spilleevner, få gode råd og nye venner. Pris: 100,- kr. inkl. morgenmad begge dage.
LAN-Party 3 - Fabriksvej
UngKoldings LAN-Party på Fabriksvej 22 i Kolding. Fredag d. 15. november kl. 19.00 - søndag d. 17. november kl. 10.00. Til LAN-Party 3 kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 100,- kr. inkl. morgenmad begge dage.
LoL lørdag
Er du vild med at spille League of Legends? LoL handler i stor grad om samarbejde og kommunikation. Du vil lære, både hvordan du climber i soloQ og Flex – Eller blot hvordan du kan imponere dine venner med dine Yasuo-skills! LoL lørdag byder på nogle hyggelige timer sammen med andre unge der har samme interesse som dig!

Pimp din PC
Pimp din PC ”Er din PC lidt kedelig at se på? Mangler der lys, laser, vandkøling, eller skal du have lavet andre upgrades? Vil du være med i et fællesskab som bygger på en fælles interesse for Pc’er? Så kom og lær hvordan du pimper din egen PC. Vi øver os på en af vores demo computere, så du er helt klar og tryg ved at installere dine upgrades på din egen PC.
Rollespil Pen og Paper 1 Valghold
Elsker du fantastiske eventyr, hæsblæsende action, fremtidig teknologi og storslået magi? Hvad med uhyggelige fortællinger og skræmmende monstre?
Rollespil Pen og Paper 2
Elsker du fantastiske eventyr, hæsblæsende action, fremtidig teknologi og storslået magi? Hvad med uhyggelige fortællinger og skræmmende monstre? Hvis du synes at komplekse og tankevækkende historier af alle genrer er spændende, og fra tid til anden har taget dig selv i at fortabe dig i en histories vidtrækkende verden, så er Pen & Paper helt sikkert noget for dig!

Youth Tube Valghold
I faget Youth Tube lærer du at forberede, optage og redigere videoproduktioner. Du prøver at arbejde med professionelt udstyr, og i samarbejde med dit hold, vil du være med til at lave færdige udsendelser som vises på YouTube og Facebook. Du får forståelse for opsætning af studieoptagelser med lyd, lys og streaming.


Senest opdateret 21.06.2019 09:56 af YKKDHR