IT & Medier

 
 

3D print
Tænk det! Design det! Print det! Så præcist kan det beskrives. Du arbejder med at gøre dine ideer til virkelighed gennem spændende 3D-design.
Åbent for tilmelding
Blogger / Influenser
Bliv set! Bliv hørt! Få en masse følgere! Her lærer du om at Blogge, så du også kan blive Influenser.
Åbent for tilmelding
Brætspils Cafe
Kan du godt lide at spille spil. Så har du her mulighed for at lære en masse om brætspil. På dette hold vil du blive introduceret til mange forskellige spilmekanikker igennem forskellige brætspil. Sammen med andre skal du være med til at skabe dit eget brætspil, køre spiltest og lære at præsentere dit spil til andre. Her vil der være mulighed for at samarbejde på tværs af ungdomsskoleholdene og arbejde sammen med andre der synes spildesign er spændende. Her vil dine ideer kunne få frit løb og blive om
Åbent for tilmelding

E-sport mix
E-sport mix er holdet hvor vi spiller en masse forskellige hold spil som CS:GO og LoL. Det er holdet hvor du kan være med til at bestemme hvilke spil vi skal spille. Bliv en del af vores gamermiljø, hvor vi har 20 gamercomputere du kan benytte.
Åbent for tilmelding
FIFA-atleterne
Skal du være god til FIFA, og hvem ved måske nå hele vejen til toppen, er her mulighed for at leve din drøm ud.
Åbent for tilmelding
Foto og billeder 1
Her er holdet for dig der elsker at stå bagved eller foran kameraet. Du bliver dygtigere til at tage det fede billede, lave en flot præsentation og arbejde med forskellige udtryksformer og lay outs.
Åbent for tilmelding

Foto og Billeder 2
Her er en god mulighed for at få dine billeder fra smartphone over på professionel højglans papir. Dine hverdagsbilleder af venner, familie, natur, fest osv. får du mulighed for at lære at arbejde med Photoshop, og printe dem ud i alle størrelser
Åbent for tilmelding
Gamedesign
Det er fedt at game! Måske er du også optaget af, hvordan spillene bliver konstrueret. Nu har du muligheden for at prøve dine programmerings-evner af.
Åbent for tilmelding
LAN Online 4
UDSAT PGA CORONA LAN online 4. Spil Online med dine venner og de venner, som du ikke kender – endnu. Der bliver online turneringer i LOL, CS:GO, Fortnite, FIFA og flere spil. Du kan også foreslå spil. Det er GRATIS at deltage, men du skal tilmelde dig her på siden. Mere information kommer senere.
Åbent for tilmelding

LAN Online 5
Vi holder LAN online Fredag d. 19. marts kl. 19-23 og lørdag d 20. marts kl. 12-23. Spil Online med dine venner og de venner, som du ikke kender – endnu. Der bliver online turneringer i LOL, CS:GO, Fortnite, FIFA og flere spil. Du kan også foreslå spil. Det er GRATIS at deltage, men du skal tilmelde dig her på siden. Mere information kommer senere.
Åbent for tilmelding
Mix Gaming
Er du vild med at game? Strategi, Action, RPG og Sportsspil. Vi prøver en masse forskellige spil af - CS:GO, Pubg, League of Legends, Dota, Hearthstone, War Thunder, Fifa med flere. Vi har 20 lækre gamercomputere og vi er klar til at give den gas med lige netop det spil du kan lide!
Åbent for tilmelding
Mix gaming lørdage
Vil du spille igennem, så meld dig til Mix Gaming lørdage. Vi mødes i UngKoldings top udstyrede Gamerlokale på Fabriksvej 22 i Kolding og spiller en hel dag. Vi spiller de spil som du gerne vil. Lørdag d. 27. februar, lørdag d. 13. marts. Den sidste dato kommer senere. Alle lørdage kl. 11.00-17.00 Pris 100,- kr. for alle tre lørdage inkl. Frokost.
Åbent for tilmelding

Pimp din PC
Pimp din PC Er din PC lidt kedelig at se på? Mangler der lys, laser, vandkøling, eller skal du have lavet andre upgrades? Vil du være med i et fællesskab som bygger på en fælles interesse for Pc’er? Så kom og lær hvordan du pimper din egen PC. Vi øver os på en af vores demo computere, så du er helt klar og tryg ved at installere dine upgrades på din egen PC.
Åbent for tilmelding
Rollespil Pen og Paper
Elsker du fantastiske eventyr, hæsblæsende action, fremtidig teknologi og storslået magi? Hvad med uhyggelige fortællinger og skræmmende monstre? Så er rollespil - pen and papir holdet for dig.
Åbent for tilmelding
Tech workshop
Kom og vær med til en lørdag og søndag hvor vi printer med 3D printere, Lasercutter, leger med robotter, spiller på gamercomputere, flyver med droner og mon ikke også der bliver tid til en omgang playstation. To dage med masser af Tech hygge. UngKolding sørger for frokost begge dage.
Åbent for tilmelding


Senest opdateret 20.12.2019 12:26 af YKKDHR