IT & Medier

 
 

3D print øvede
Tænk det! Design det! Print det! Så præcist kan det beskrives. Du arbejder med at gøre dine ideer til virkelighed gennem spændende 3D-design. Dette hold er for dig der allerede har arbejdet med at 3D printe.
Lukket for tilmelding
CS:GO
Er du vild med at spille CS-GO Så er dette hold måske lige noget for dig.
Lukket for tilmelding
Foto og billeder 1
Her er holdet for dig der elsker at stå bagved eller foran kameraet. Du bliver dygtigere til at tage det fede billede, lave en flot præsentation og arbejde med forskellige udtryksformer og lay outs.
Lukket for tilmelding

Gamedesign
Det er fedt at game! Måske er du også optaget af, hvordan spillene bliver konstrueret. Nu har du muligheden for at prøve dine programmerings-evner af.
Lukket for tilmelding
Mix Gaming
Er du vild med at game? Strategi, Action, RPG og Sportsspil. Vi prøver en masse forskellige spil af - CS:GO, Pubg, League of Legends, Dota, Hearthstone, War Thunder, Fifa med flere. Vi har 20 lækre gamercomputere og vi er klar til at give den gas med lige netop det spil du kan lide!
Lukket for tilmelding
Pimp din PC
Pimp din PC Er din PC lidt kedelig at se på? Mangler der lys, laser, vandkøling, eller skal du have lavet andre upgrades? Vil du være med i et fællesskab som bygger på en fælles interesse for Pc’er? Så kom og lær hvordan du pimper din egen PC. Vi øver os på en af vores demo computere, så du er helt klar og tryg ved at installere dine upgrades på din egen PC.
Lukket for tilmelding

Rollespil Pen og Paper
Elsker du fantastiske eventyr, hæsblæsende action, fremtidig teknologi og storslået magi? Hvad med uhyggelige fortællinger og skræmmende monstre? Så er rollespil - pen and papir holdet for dig.
Lukket for tilmelding


Senest opdateret 20.12.2019 12:26 af YKKDHR