IT & Medier
 
 

3D print 1 Valghold
Tænk det! Design det! Print det! Så præcist kan det beskrives. Du arbejder med at gøre dine ideer til virkelighed gennem spændende 3D-design.
Lukket for tilmelding
3D print 2
Tænk det! Design det! Print det! Så præcist kan det beskrives. Du arbejder med at gøre dine ideer til virkelighed gennem spændende 3D-design.
Lukket for tilmelding
BrætspilsCafe
Brætspil er mere end bare Ludo og Matador. I brætspilscaféen udfordres du bl.a. af spil som Betrayal at House on the Hill, Ticket to Ride og Game of Thrones the board game. Kender du det fedeste spil i verden - så er det, da det vi skal spille! Ud over at spille spændende brætspil, er der også mulighed for udflugter fx til Koldings brætspilscafé Café Firefly. Kom sammen med folk du kender eller få nye venskaber imens vi udfordrer hinanden både taktisk og strategisk.
Lukket for tilmelding

CS:GO 1 Valghold MANDAG
Er du vild med at spille CS-GO Så er dette hold måske lige noget for dig.
Ikke flere pladser
CS:GO 2 Valghold TIRSDAG
Valgfagshold i E-sport med særligt fokus på CS-GO.
Lukket for tilmelding
CS:GO 3 Valghold TORSDAG
Der trænes taktik, strategi og ikke mindst teamplay. E-sport CS:GO lærer dig hvordan du spiller med en professionel tilgang så du kan blive bedre og samtidig have det sjovt med dine holdkammerater.
Lukket for tilmelding

Foto og billeder 1 - valghold
Her er faget for dig der elsker at stå bagved eller foran kameraet. Du bliver dygtigere til at tage det fede billede, lave en flot præsentation og arbejde med forskellige udtryksformer og lay outs.
Ikke flere pladser
Gamedesign Valghold
Det er fedt at game! Måske er du også optaget af, hvordan spillene bliver konstrueret. Nu har du muligheden for at prøve dine programmerings-evneraf.
Lukket for tilmelding
LAN-Party 5 - Sdr. Vang Skole
UngKoldings LAN-Party på Sdr. Vang Skole. Fredag d. 28. februar kl. 19.00 - søndag d. 1. marts kl. 10.00. Til LAN-Party 2 kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 100,- kr. inkl. morgenmad begge dage.
Åbent for tilmelding

LAN-Party 6 - Fabriksvej
UngKoldings LAN-Party på Fabriksvej 22 i Kolding. Fredag d. 27. marts kl. 19.00 - søndag d. 129. marts kl. 10.00. Til LAN-Party 3 kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 100,- kr. inkl. morgenmad begge dage.
Åbent for tilmelding
Pimp din PC
Pimp din PC Er din PC lidt kedelig at se på? Mangler der lys, laser, vandkøling, eller skal du have lavet andre upgrades? Vil du være med i et fællesskab som bygger på en fælles interesse for Pc’er? Så kom og lær hvordan du pimper din egen PC. Vi øver os på en af vores demo computere, så du er helt klar og tryg ved at installere dine upgrades på din egen PC.
Lukket for tilmelding
Rollespil Pen og Paper 1 Valghold
Elsker du fantastiske eventyr, hæsblæsende action, fremtidig teknologi og storslået magi? Hvad med uhyggelige fortællinger og skræmmende monstre?
Lukket for tilmelding

Rollespil Pen og Paper 2
Elsker du fantastiske eventyr, hæsblæsende action, fremtidig teknologi og storslået magi? Hvad med uhyggelige fortællinger og skræmmende monstre? Hvis du synes at komplekse og tankevækkende historier af alle genrer er spændende, og fra tid til anden har taget dig selv i at fortabe dig i en histories vidtrækkende verden, så er Pen & Paper helt sikkert noget for dig!
Ikke flere pladser
Tech-workshop
Er du vild med gaming og 3D print? Og har du lyst til at lukke din mor eller far med ind i denne verden? Så kom og vær med til Tech lørdag d. 07.03.2020 kl. 11.00-16.00 hvor din mor eller far får lov til at være med på holdet. Ungdomsskolen sørger for en fælles frokost midtvejs i programmet. Når du tilmelder dig kan du i kommentarfeltet skrive, hvem du tager med.
Åbent for tilmelding
Youth Tube Valghold
I faget Youth Tube lærer du at forberede, optage og redigere videoproduktioner. Du prøver at arbejde med professionelt udstyr, og i samarbejde med dit hold, vil du være med til at lave færdige udsendelser som vises på YouTube og Facebook. Du får forståelse for opsætning af studieoptagelser med lyd, lys og streaming.
Holdet er fyldt


Senest opdateret 20.12.2019 12:26 af YKKDHR