IT & Medier

3D print
Tænk det! Design det! Print det! Så præcist kan det beskrives. Du arbejder med at gøre dine ideer til virkelighed gennem spændende 3D-design.
Åbent for tilmelding
E-sport mix
E-sport mix er holdet hvor vi spiller en masse forskellige hold spil som CS:GO og LoL. Det er holdet hvor du kan være med til at bestemme hvilke spil vi skal spille. Bliv en del af vores gamermiljø, hvor vi har 20 gamercomputere du kan benytte.
Åbent for tilmelding
FIFA-atleterne
Skal du være god til FIFA, og hvem ved måske nå hele vejen til toppen, er her mulighed for at leve din drøm ud.
Lukket for tilmelding
Foto og billeder
Her er holdet for dig der elsker at stå bagved eller foran kameraet. Du bliver dygtigere til at tage det fede billede, lave en flot præsentation og arbejde med forskellige udtryksformer og lay outs.
Åbent for tilmelding
Gamedesign
Det er fedt at game! Måske er du også optaget af, hvordan spillene bliver konstrueret. Nu har du muligheden for at prøve dine programmerings-evner af.
Åbent for tilmelding
LAN-Party 1 - Sdr. Bjert
UngKoldings LAN-Party i Sdr. Bjert. Fredag d. 17. september kl. 19.00 - søndag d. 19. september kl. 10.00. Flere og flere spiller computerspil på højt niveau. På dette hold kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner.
Lukket for tilmelding
LAN-Party 2 - Vamdrup
UngKoldings LAN-Party i Vamdrup. Fredag d. 29. oktober kl. 19.00 - søndag d. 31. oktober kl. 10.00. Flere og flere spiller computerspil på højt niveau. På dette hold kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 50,- kr. inkl. Pizza fredag og lørdag aften.
Åbent for tilmelding
LAN-Party 3 - Sdr. Vang
UngKoldings LAN-Party på Sdr. Vang Skole. Fredag d. 3. december kl. 19.00 - søndag d. 5. december kl. 10.00. Flere og flere spiller computerspil på højt niveau. På dette hold kan du forvente at møde andre med samme interesse, du får mulighed for at udvikle dine spille evner, få gode råd og nye venner. Pris: 50,- kr. inkl. Pizza fredag og lørdag aften.
Åbent for tilmelding
Mix Gaming
Er du vild med at game? Strategi, Action, RPG og Sportsspil. Vi prøver en masse forskellige spil af - CS:GO, Pubg, League of Legends, Dota, Hearthstone, War Thunder, Fifa med flere. Vi har 20 lækre gamercomputere og vi er klar til at give den gas med lige netop det spil du kan lide!
Åbent for tilmelding
Mix gaming lørdage 1
Lørdag d. 9. oktober kl. 10.00 - 17.00 Vil du spille igennem, så meld dig til Mix Gaming lørdage. Vi mødes i UngKoldings top udstyrede Gamerlokale på Fabriksvej 22 i Kolding og spiller en hel dag. Vi spiller de spil som du gerne vil. Pris 25,- kr. inkl. Frokost.
Åbent for tilmelding
Mix gaming lørdage 2
Lørdag d. 20. november kl. 10.00 - 17.00 Vil du spille igennem, så meld dig til Mix Gaming lørdage. Vi mødes i UngKoldings top udstyrede Gamerlokale på Fabriksvej 22 i Kolding og spiller en hel dag. Vi spiller de spil som du gerne vil. Pris 25,- kr. inkl. Frokost.
Åbent for tilmelding
Mix gaming lørdage 3
Lørdag d. 11. december kl. 10.00 - 17.00 Vil du spille igennem, så meld dig til Mix Gaming lørdage. Vi mødes i UngKoldings top udstyrede Gamerlokale på Fabriksvej 22 i Kolding og spiller en hel dag. Vi spiller de spil som du gerne vil. Pris 25,- kr. inkl. Frokost.
Åbent for tilmelding
Pimp din PC
Pimp din PC Er din PC lidt kedelig at se på? Mangler der lys, laser, vandkøling, eller skal du have lavet andre upgrades? Vil du være med i et fællesskab som bygger på en fælles interesse for Pc’er? Så kom og lær hvordan du pimper din egen PC. Vi øver os på en af vores demo computere, så du er helt klar og tryg ved at installere dine upgrades på din egen PC.
Åbent for tilmelding
Rollespil Pen og Paper
Elsker du fantastiske eventyr, hæsblæsende action, fremtidig teknologi og storslået magi? Hvad med uhyggelige fortællinger og skræmmende monstre? Så er rollespil - pen and papir holdet for dig.
Åbent for tilmelding
Tech workshop
Kom og vær med til en lørdag hvor vi printer med 3D printere, Lasercutter, leger med robotter, spiller på gamercomputere, flyver med droner og mon ikke også der bliver tid til en omgang playstation. En dag med masser af Tech hygge. UngKolding sørger for frokost.
Åbent for tilmelding


Senest opdateret 20.12.2019 12:26 af YKKDHR