IT & Medier

3D print
Tænk det! Design det! Print det! Så præcist kan det beskrives. Du arbejder med at gøre dine ideer til virkelighed gennem spændende 3D-design.
Lukket for tilmelding
E-sport mix
E-sport mix er holdet hvor vi spiller en masse forskellige hold spil som CS:GO og LoL. Det er holdet hvor du kan være med til at bestemme hvilke spil vi skal spille. Bliv en del af vores gamermiljø, hvor vi har 20 gamercomputere du kan benytte.
Lukket for tilmelding
Mix Gaming
Er du vild med at game? Strategi, Action, RPG og Sportsspil. Vi prøver en masse forskellige spil af - CS:GO, Pubg, League of Legends, Dota, Hearthstone, War Thunder, Fifa med flere. Vi har 20 lækre gamercomputere og vi er klar til at give den gas med lige netop det spil du kan lide!
Lukket for tilmelding
Rollespil Pen og Paper
Elsker du fantastiske eventyr, hæsblæsende action, fremtidig teknologi og storslået magi? Hvad med uhyggelige fortællinger og skræmmende monstre? Så er rollespil - pen and papir holdet for dig.
Lukket for tilmelding
SAPP-FILM
"Har du hovedet fuld af ideer, er du glad for det tekniske bag eller foran kameraet eller er instruering lige dig? På S A P P - F I L M holdet starter vi fra scratch med et blankt stykke papir, der bare venter på vores ideer og selv vores fantasi kan ikke sætte grænser. Er du bare den mindste smule nysgerrig på et af fagene, så join vores hold af kommende unge talenter inde for filmfaget"
Lukket for tilmelding


Senest opdateret 20.12.2019 12:26 af YKKDHR