Musik & Dans

Få sved på panden i danselokalet, lær at spille guitar, spil i vores band eller lær at rappe. Du kan også blive en del af det rytmiske kor.
Dance studie
Kan du bare slet ikke stå stille, når du hører fede rytmer? Så skal du melde dig til Dance studie. Du vil møde moderne og klassisk dans.
Guitar 1
Kender du typen, der altid lige kan gribe guitaren og fyre et par lækre hits af rundt om lejerbålet, på festival teltpladsen, eller bare til en almindelig festlig lejlighed? Har du lyst til at være den type selv? Så skulle du tage og melde dig til. NB: Ugedag flyttet til torsdag.
Guitar 2
Her lærer du at spille akkorder på guitar til næsten enhver slags musik. Så, om du er helt nybegynder, eller garvet rytmeguitarist, vil du kunne få en masse ud af at melde dig til dette hold. Du kan tage din egen guitar med eller låne en hos os. NB: Ugedag flyttet til torsdag.
Music Play Lab
Ønsker du en sjov musikalsk oplevelse? Tilmeld dig Music Play Lab! Du kan udforske guitar, bas, trommer, klaver eller sang i et band-lignende miljø med andre unge. Du kan prøve forskellige instrumenter, lære populære sange og skabe bånd med nye venner i dette spændende nye hold.
Podcast
Har du lyst til at arbejde med lyd? På vores Podcasthold får du mulighed for at arbejde med alle de lag af lyder der ligger i de fleste lydproduktioner. Alle kan være med - der er ingen krav til at du har prøvet det før.


Senest opdateret 30.06.2023 12:01 af YKLJON