Mad & Livsstil

Lav lækker mad i køkken. Bag masser af kager. Find den indre ro gennem yoga og mindfulness. Bliv klar til fritidsjob. Eller deltag i Girlsteam eller Kritisk tænkning og fake news.
Girls team
Vi tænder for den musik vi godt kan lide, snakker, laver sjove aktiviteter, spiser snacks og får fjollet og grinet til det gør helt ondt i maven. Sammen skaber vi vores helt eget, særlige fællesskab hvor vi mødes og deler vores forskelle og ligheder – her er der plads til alle! Vi laver vi forskellige ting og lære noget nyt på en anderledes måde. Nogle gange vil der være overraskelser og andre gange er du med til at bestemme hvad vi skal lave. Én ting er sikkert det bliver sjovt!
Klar til fritidsjob 1
Vil du gerne have et fritidsjob - så hjælper vi dig med at skrive et CV, en jobansøgning. Vi tager også ud og besøger virksomheder der ansætter ungarbejdere og den vej hjælper vi dig med at skabe kontakt til arbejdsmarkedet.
Klima og bæredygtig madfællesskab
Vil du gerne være med til at sætte et stærkt klima- og miljø aftryk, ved at være mere bevidst om hvilke råvarer og mad der fremmer bæredygtighed og din sundhed. Har du samtidig lyst til at lave mad i et fællesskab med andre unge, hvor vi har det sjovt og hvor du er med til at beslutte og afprøve forskellige retter der også er sundhed for din krop. - Så er dette hold lige noget for dig.
Konditor Banditter 1
Er du også lige til Sukkertoppen? Elsker du at bage og være kreativ med chokolade? Så er dette lige holdet for dig. Vi arbejder med marcipan, chokolade, macarons og glace.
Konditor Banditter 2
Er du også lige til Sukkertoppen? Elsker du at bage og være kreativ med chokolade? Så er dette lige holdet for dig. Vi arbejder med Marcipan, chokolade, magaroons og glace.
Street food
Street food er lækkert og det dyrker og hylder vi på dette hold. Du lærer selv at lave alle dine favoritretter og vi nyder at spise dem i fællesskab. Vi laver Street Food fra hele verden. Kom og vær med det bliver både sjovt og lærerigt.


Senest opdateret 30.06.2023 11:59 af YKLJON