Mad & Livsstil

 
 

Babysitter
Du vil komme til at arbejde med følgende emner. Børn og kost Børns udvikling 0-6 år. Børns sproglige udvikling Pasning af syge børn Legetøj og aktiviteter for børn Babysitterens samspil med barnet Krav og forventninger til babysitter og ligeledes til ”arbejdsgiver” Herefter er du klar til et fritidsjob som Babysitter.
Brandkadetter hold 11
Som brandkadet får du chancen for at komme helt tæt på brandmændenes hverdag. Du bliver en del det helt særlige brandmandsfællesskab og lærer, hvordan man slukker ildebrande og redder menneskeliv. Du kan blive brandkadet, hvis du: Har mod på at udfordre dig selv Har interesse for brandmandsfaget Har lyst til at være en del af et fællesskab Kan du sige ja til ovenstående, så tilmeld dig som brandkadet - det er gratis at deltage.
COOP CREW efterår 2020
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med arbejdsmarked, og blive klædt godt på til at varetage et fritidsjob, så er Coop Crew det rette valg. Har du svært ved at søge fritidsjob, og har du brug for hjælp til dette, har du nu muligheden for at tilmelde dig Coop Crew. Vi afholder forløbene hver tirsdag fra 10.00 til 14.00. Det er midt i skoletiden, så det kræver godkendelse af Ungdomsskolen og skolelederen på din skole.

Det bæredygtige køkken
Kan en veganer overhovedet spise noget lækkert mad? På dette hold laver vi utraditionel mad, vi kommer forbi opskrifter fra det veganske køkken, det vegetariske køkken, det meget gamle danske køkken. Vi taler om hvad bæredygtig mad er, og hvordan det vi spiser påvirker vores klode. Så er du frisk på at lære at lave helt anderledes mad sammen med andre unge der også kan lide at udfordre det traditionelle køkken – så er dette holdet for dig.
Konditor Banditter begynder 1
Er du også lige til Sukkertoppen? Elsker du at bage og være kreativ med chokolade? Så er dette lige holdet for dig. Vi arbejder med Marcipan, chokolade, magaroons og glace.
Konditor Banditter begynder 2
Er du også lige til Sukkertoppen? Elsker du at bage og være kreativ med chokolade? Så er dette lige holdet for dig. Vi arbejder med Marcipan, chokolade, magaroons og glace.

Lokal workshop - Konditorbanditter
Kom og vær med til at lave flot julekonfekt i denne lokale workshop.
Lokal workshop - Konditorbanditter
Kom og vær med til at lave flot julekonfekt i denne lokale workshop.
Lokal workshop - Outdoormad
Er du til frisk luft og friluftliv? Snitte og hyggebrænde. Kunne du godt tænke dig at lære at lave lækker og simpel mad over bål og på trangia? Så er Outdoor Food lige noget for dig. Her vil du lærer tips og tricks til at lave mad i det fri - på bål eller trangia. Du lærer at forstår madens vej fra jord til bord og hvis du har mod på det – vilde urter du kan plukke i naturen. Vi laver alt fra lækre måltider til søde sager.

Makeup og hudpleje 2
Vil du gerne blive endnu dygtigere til at lægge makeup, og lære hvordan du holder din hud sund? Så meld dig til dette hold. Vi har det vildt hyggeligt, mens vi øver os på alle mulige forskellige make-up typer.
Rygestopkursus
For dig, der gerne vil holde op med at ryge. Der vil løbende starte nye hold. Når du har tilmeldt dig, så vil du få besked om hvornår kurset starter.
Street food
Til dig der vil have kompetencer til selv at lave mad. Måske har du selv en favoritret, du gerne vil kunne lave. Vi laver Street Food fra hele verden.

Yoga og mindfulness
Sluk mobilen, luk computeren og mød op til yoga og mindfulness for piger.


Senest opdateret 21.06.2019 09:57 af YKKDHR