Mad & Livsstil

 
 

Babysitter
Du vil komme til at arbejde med følgende emner. Børn og kost Børns udvikling 0-6 år. Børns sproglige udvikling Legetøj og aktiviteter for børn Babysitterens samspil med barnet Krav og forventninger til babysitter og ligeledes til ”arbejdsgiver” Herefter er du klar til et fritidsjob som Babysitter.
COOP CREW
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med arbejdsmarked, og blive klædt godt på til at varetage et fritidsjob, så er Coop Crew det rette valg. Har du svært ved at søge fritidsjob, og har du brug for hjælp til dette, har du nu muligheden for at tilmelde dig Coop Crew. Vi afholder forløbene hver tirsdag fra 10.00 til 14.00. Det er midt i skoletiden, så det kræver godkendelse af Ungdomsskolen og skolelederen på din skole.
Den store pizzadyst
Vil du lære at lave den perfekte pizza?

Dessertholdet
Vil du imponere dine gæster med en både velsmagende og smuk dessert? Så er dette holdet for dig. Vi arbejder med alle typer af desserter. Der er noget for begynderen og den øvede.
Det bæredygtige køkken
Kan en veganer overhovedet spise noget lækkert mad? På dette hold laver vi utraditionel mad, vi kommer forbi opskrifter fra det veganske køkken, det vegetariske køkken, det meget gamle danske køkken. Vi taler om hvad bæredygtig mad er, og hvordan det vi spiser påvirker vores klode. Så er du frisk på at lære at lave helt anderledes mad sammen med andre unge der også kan lide at udfordre det traditionelle køkken – så er dette holdet for dig.
Girls team
Vi tænder for den musik vi godt kan lide, snakker, laver sjove aktiviteter, spiser snacks og får fjollet og grinet til det gør helt ondt i maven. Sammen skaber vi vores helt eget, særlige fællesskab hvor vi mødes og deler vores forskelle og ligheder – her er der plads til alle! Vi laver vi forskellige ting og lære noget nyt på en anderledes måde. Nogle gange vil der være overraskelser og andre gange er du med til at bestemme hvad vi skal lave. Én ting er sikkert det bliver sjovt!

Grøn på tur
Hvis du interesserer dig for klima, miljø og natur, så er dette holdet for dig. Vi ser på FN's verdensmål og hvad du selv kan gøre i din hverdag. Vi tager på tur i naturen og undersøger vores biodiversitet.
Konditor Banditter 1
Er du også lige til Sukkertoppen? Elsker du at bage og være kreativ med chokolade? Så er dette lige holdet for dig. Vi arbejder med Marcipan, chokolade, magaroons og glace.
Konditor Banditter 2
Er du også lige til Sukkertoppen? Elsker du at bage og være kreativ med chokolade? Så er dette lige holdet for dig. Vi arbejder med Marcipan, chokolade, magaroons og glace.

Makeup og hudpleje
Vil du gerne blive endnu dygtigere til at lægge makeup, og lære hvordan du holder din hud sund? Så meld dig til dette hold. Vi har det vildt hyggeligt, mens vi øver os på alle mulige forskellige make-up typer.
Outdoormad
Er du til frisk luft og friluftliv? Snitte og hyggebrænde. Kunne du godt tænke dig at lære at lave lækker og simpel mad over bål og på trangia? Så er Outdoor Food lige noget for dig. Her vil du lærer tips og tricks til at lave mad i det fri - på bål eller trangia. Du lærer at forstår madens vej fra jord til bord og hvis du har mod på det – vilde urter du kan plukke i naturen. Vi laver alt fra lækre måltider til søde sager.
Rygestopkursus
For dig, der gerne vil holde op med at ryge. Der vil løbende starte nye hold. Når du har tilmeldt dig, så vil du få besked om hvornår kurset starter.

Scoremad
Vi laver lækkert mad. Mad til når man skal have gæster. Du får indflydelse på hvilke menuer vi skal lave. Så kunne du godt tænke dig at blive dygtig til at lave mad - så er dette lige holdet for dig.
Street food
Til dig der vil have kompetencer til selv at lave mad. Måske har du selv en favoritret, du gerne vil kunne lave. Vi laver Street Food fra hele verden.
Verdens bedste CV
Hvordan skriver man en god jobansøgning? Hvordan er man en god ansat? Det og meget mere vil du få undervisning i, så du er helt klar til at få dit første fritidsjob. Vi vil også tage ud og besøge virksomheder som har ungarbejdere ansat.

Yoga og mindfulness
Sluk mobilen, luk computeren og mød op til yoga og mindfulness for piger.


Senest opdateret 21.06.2019 09:57 af YKKDHR