Mad & Livsstil

Beauty Camp
Brænder du for make-up, hår styling, photoshoot, catwalk, modeshows og masser af pige-hygge? Så er denne camp lige noget for dig! På Beauty Campen skal du igennem flere workshops, som afvikles af professionelle undervisere. De vil lære dig hvordan du styler dig selv, bevæger dig på catwalken og poserer foran kammeraet. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow. Der vil under hele campen være stor fokus på sammenholdet og fællesskabet på tværs af ungdomsskolerne.
Bæredygtigheds weekend
Kom med til spændende bæredygtigheds weekend. Vi vil arbejde med hvordan vi bliver mere bæredygtige i Danmark - og hvordan du selv bliver mere bæredygtig. Flere oplysninger kommer senere. Pris: 50,- kr. inkl. frokost lørdag og søndag.
COOP CREW
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med arbejdsmarked, og blive klædt godt på til at varetage et fritidsjob, så er Coop Crew det rette valg. Har du svært ved at søge fritidsjob, og har du brug for hjælp til dette, har du nu muligheden for at tilmelde dig Coop Crew. Vi afholder forløbene hver tirsdag fra 10.00 til 14.00. Det er midt i skoletiden, så det kræver godkendelse af Ungdomsskolen og skolelederen på din skole.
Den store bagedyst
Kom og vær med til en hel dag, hvor vi leger vi er med i den store bagedyst. Vi har handlet ind til en masse forskellige kager og der er mulighed for at prøve de vildeste teknikker af. Der er ingen krav til dit niveau - alle kan være med.
Den store pizzadyst
Vil du lære at lave den perfekte pizza? Vi åbner dørene til Den store pizzadyst lørdag den 18.september kl. 10.00 til 16.00. Din læremester er ikke mindre end personalet fra Koldings største pizzeria. Så grib din ven under armen og kom ned til UngKoldings store pizzadyst. Du kommer til at lære alt om at lave den perfekte pizza, og så kan du oven i købet deltage i sjove konkurrencer. Lørdag d. 18. september Pris: 50, -kr. inkl. Pizza.
Det bæredygtige køkken
Kan en veganer overhovedet spise noget lækkert mad? På dette hold laver vi utraditionel mad, vi kommer forbi opskrifter fra det veganske køkken, det vegetariske køkken, det meget gamle danske køkken. Vi taler om hvad bæredygtig mad er, og hvordan det vi spiser påvirker vores klode. Så er du frisk på at lære at lave helt anderledes mad sammen med andre unge der også kan lide at udfordre det traditionelle køkken – så er dette holdet for dig.
Girls team
Vi tænder for den musik vi godt kan lide, snakker, laver sjove aktiviteter, spiser snacks og får fjollet og grinet til det gør helt ondt i maven. Sammen skaber vi vores helt eget, særlige fællesskab hvor vi mødes og deler vores forskelle og ligheder – her er der plads til alle! Vi laver vi forskellige ting og lære noget nyt på en anderledes måde. Nogle gange vil der være overraskelser og andre gange er du med til at bestemme hvad vi skal lave. Én ting er sikkert det bliver sjovt!
Konditor Banditter 1
Er du også lige til Sukkertoppen? Elsker du at bage og være kreativ med chokolade? Så er dette lige holdet for dig. Vi arbejder med Marcipan, chokolade, magaroons og glace.
Konditor Banditter 2
Er du også lige til Sukkertoppen? Elsker du at bage og være kreativ med chokolade? Så er dette lige holdet for dig. Vi arbejder med Marcipan, chokolade, magaroons og glace.
Rygestopkursus
For dig, der gerne vil holde op med at ryge. Der vil løbende starte nye hold. Når du har tilmeldt dig, så vil du få besked om hvornår kurset starter.
Scoremad
Vi laver lækkert mad. Mad til når man skal have gæster. Du får indflydelse på hvilke menuer vi skal lave. Så kunne du godt tænke dig at blive dygtig til at lave mad - så er dette lige holdet for dig.
Street food
Til dig der vil have kompetencer til selv at lave mad. Måske har du selv en favoritret, du gerne vil kunne lave. Vi laver Street Food fra hele verden.
Yoga og mindfulness
Sluk mobilen, luk computeren og mød op til yoga og mindfulness for piger.


Senest opdateret 21.06.2019 09:57 af YKKDHR