Sprog & Skolefag
 
 

Cambridge Engelsk
Cambridge Engelsk Holdet oprettes i foråret 2020, hvis der er nok tilmeldte.
Dansk - Lektiehjælp
Kunne du tænke dig at få bedre styr på dansk? På dette hold tager vi udgangspunkt i det materiale, du arbejder med i dit uddannelsesforløb. NB: Flyttet til torsdag.
Dansk-Udvekslingsstuderende
Et danskhold for dig som udvekslingsstuderende i Kolding Kommune, der gerne vil lære eller forbedre det danske sprog. Vi arbejder også med dansk kultur, og tager på flere småture rundt i lokalområdet.

Engelsk FP
Engelsk - Yeah I like it! Tilmeld dig til engelsk hvis du mangler hjælp til FP i engelsk eller hvis du vil forbedre dine engelske kundskaber. NB: For unge i 9.klasse og 10. klasse.
Fransk begyndere 2
Er du vild med fremmedsprog? Så er du en klar kandidat til holdet der åbner for din mulighed til at arbejde med verdens smukkeste sprog.
Japansk begyndere
Interesserer du dig for japanske tegnefilm og tegneserier? Eller har du bare lyst til at lære et spændende sprog? Så er japansk helt sikkert noget for dig!

Japansk fortsætter
Dette hold er for dig, der har gået til Japansk før eller kender lidt til sproget i forvejen, og har lyst til at lære mere af dette spændende sprog.
Lektie café 2
Lektiecaféen om aftenen er for dig der vil have hjælp til lektierne i forskellige fag.Hvis du synes at lektierne kan være lidt tunge, eller bare kan lide at lave lektier med andre, så meld dig til dette hold.
Matematik FP
Holdet der forbereder dig til at gå til 9. klasses prøven i matematik. Du skal vælge holdet hvis du har brug for lidt ekstra undervisning. Du kan også tage prøven på ungdomsskolen hvis du har forladt folkeskolen.

Matematik lektiehjælp
På dette kursus repeterer vi de forskellige faglige områder i pensummet. Her kan du også få hjælp til dine lektier.
Spansk 3 årigt valgfag
Kunne du tænke dig at blive i stand til at tale på et af de store verdenssprog og gå til afgangsprøve i faget? Du skal gå i 7. klasse for at kunne tilmelde dig dette 3 års fag.
Spansk for begyndere
Undervisningen vil primært handle om, at du kommer til tale en masse spansk, så du er lidt skarpere næste gang du skal på ferie i et spansktalende land.


Senest opdateret 21.06.2019 09:59 af YKKDHR