Sprog & Skolefag
 
 

Arabisk
Lær et spændende og meget anderledes sprog og få en introduktion til arabisk kultur. Du arbejder med kommunikation, skriftlige opgaver og dialog. Fra gang til gang vil du få små øvelser med hjem, så du kan øve dig der hjemme.
Cambridge Engelsk
Cambridge Engelsk Holdet oprettes i sensommeren 2020, hvis der er nok tilmeldte.
Dansk FP
Holdet der forbereder dig til at gå til 9. klasses prøven i dansk. Du skal vælge holdet hvis du har brug for lidt ekstra undervisning. Du kan også tage prøven på ungdomsskolen hvis du har forladt folkeskolen.

Dansk-Udvekslingsstuderende 1
Et danskhold for dig som udvekslingsstuderende i Kolding Kommune, der gerne vil lære eller forbedre det danske sprog. Vi arbejder også med dansk kultur, og tager på flere småture rundt i lokalområdet.
Engelsk - Lektiehjælp
Engelsk lektiehjælp er holdet for dig der har brug for lidt ekstra støtte til at få lavet de almindelige lektier eller større afleveringsopgaver.
Forfatterspiren 1 Valghold
Drømmer du om et voksenliv som forfatter? Er du fuld af gode historier? Elsker du at skrive? Så er dette hold for dig.

Fransk begyndere 2
Er du vild med fremmedsprog? Så er du en klar kandidat til holdet der åbner for din mulighed til at arbejde med verdens smukkeste sprog.
Japansk begynder
Interesserer du dig for japanske tegnefilm og tegneserier? Eller har du bare lyst til at lære et spændende sprog? Så er japansk helt sikkert noget for dig!
Japansk fortsætter
Dette hold er for dig, der har gået til Japansk før eller kender lidt til sproget i forvejen, og har lyst til at lære mere af dette spændende sprog.

Matematik FP
Holdet der forbereder dig til at gå til 9. klasses prøven i matematik. Du skal vælge holdet hvis du har brug for lidt ekstra undervisning. Du kan også tage prøven på ungdomsskolen hvis du har forladt folkeskolen.
Matematik lektiehjælp
På dette kursus repeterer vi de forskellige faglige områder i pensummet. Her kan du også få hjælp til dine lektier.
Spansk 3 årigt valgfag
Kunne du tænke dig at blive i stand til at tale på et af de store verdenssprog og gå til afgangsprøve i faget? Du skal gå i 7. klasse for at kunne tilmelde dig dette 3 års fag.

Spansk for begyndere
Undervisningen vil primært handle om, at du kommer til tale en masse spansk, så du er lidt skarpere næste gang du skal på ferie i et spansktalende land.


Senest opdateret 21.06.2019 09:59 af YKKDHR