Sprog & Skolefag

 
 

Cambridge Engelsk
Cambridge Engelsk. Hvis du er rigtig vild med sprog og vil lære Engelsk på højt niveau. NB: Holdet forventes først et starte i januar 2021.
Dansk - Lektiehjælp
Kunne du tænke dig at få bedre styr på dansk? På dette hold tager vi udgangspunkt i det materiale, du arbejder med i dit uddannelsesforløb.
Dansk-udvekslingsstuderende
Et danskhold for dig som er udvekslingsstuderende i Kolding Kommune, og som gerne vil lære eller forbedre det danske sprog. Vi arbejder også med dansk kultur, og tager på flere ture rundt i Kolding og omegn..

Engelsk Lektiehjælp
Engelsk lektiehjælp er holdet for dig der har brug for lidt ekstra støtte til at få lavet de almindelige lektier eller større afleveringsopgaver.
Fransk begyndere
Er du vild med fremmedsprog? Så er du en klar kandidat til holdet der åbner for din mulighed til at arbejde med verdens smukkeste sprog. Dette hold er for dig, som er nybegynder.
Japansk
Interesserer du dig for japanske tegnefilm og tegneserier? Eller har du bare lyst til at lære et spændende sprog? Så er japansk helt sikkert noget for dig!

Koreansk begyndere
Koreansk er populært. Du kommer til at lære et helt nyt sprog og en ny kultur. Vi hører K-pop og snakker om alt koreansk.
Matematik FP
Holdet der forbereder dig til at gå til 9. klasses prøven i matematik. Du skal vælge holdet, hvis du har brug for lidt ekstra undervisning. Du kan også tage prøven på UngKolding, hvis du har forladt folkeskolen.
Matematik lektiehjælp
På dette kursus repeterer vi de forskellige faglige områder i pensummet. Her kan du også få hjælp til dine lektier.

Spansk 3 årigt valgfag
Kunne du tænke dig at blive i stand til at tale på et af de store verdenssprog og gå til afgangsprøve i faget?
Spansk for begyndere
Undervisningen vil primært handle om, at du kommer til tale en masse spansk, så du er lidt skarpere næste gang du skal på ferie i et spansktalende land.


Senest opdateret 21.06.2019 09:59 af YKKDHR