Sprog & Kultur

Asien weekend
Vi mødes lørdag d. 4. marts kl. 11.00 og stopper søndag d. 5. marts kl. 12.00. Pris 100,- kr. inkl. mad. Du kan arbejde i forskellige workshops som: Japansk sprog, Koreansk sprog, Mangategning og Det asiatiske køkken. Kom og vær med til nogle hyggelige dage med Asien som fælles omdrejningspunkt. Din tilmelding er bindende og dine penge vil ikke blive tilbagebetalt, med mindre UngKolding aflyser turen. NB: Kolding Kommune har ingen børneulykkesforsikring for børn og unge
Forberedelse til ophold i Japan
Konnichiwa Minna-San! Er din viden om japansk sprog og kultur nået til det punkt hvor du gerne vil bruge det til noget? Her har fleste god styr på de japanske alfabeter, ugedage, udsagnsord og tillægsord. Her vil vi bruge din viden om japansk sprog og føre det videre til samtale og din viden om kultur til at forberede dig på hvordan man lever i Japan. Ved slutningen af forløbet vil du kunne føle dig sikker i at rejse til Japan på ophold eller udveksling.
Fransk begynder
Er du vild med fremmedsprog? Så er du en klar kandidat til holdet der åbner for din mulighed til at arbejde med verdens smukkeste sprog. Dette hold er både for dig, der er nybegynder og dig der er let øvet.
Fransk fortsætter
Er du vild med fremmedsprog? Så er du en klar kandidat til holdet der åbner for din mulighed til at arbejde med verdens smukkeste sprog. Dette hold er både for dig, der er let øvet.
Japansk begynder
Konnichiwa! Vil du gerne begynde at lære japansk? Så er dette faget for dig. I faget vil du arbejde med at lære Japansk helt fra bunden. Vi lærer dig både det spændende japanske alfabet, unikke grammatik og sjove vendinger som bruges i Manga og Anime. Udover det vil du få interessant og sjov viden om Japan, fra traditionel kultur og historie til moderne popkultur. Undervisningen foregår med en god blanding af faglig læring og leg.
Japansk øvet
Konnichiwa! Har du allerede lidt styr på din japanske viden eller føler du, at du mangler en større challenge, så vil fortsætter holdet helt klart hjælpe dig videre. Her starter de fleste med at kende de japanske alfabeter og har færdigheder i simpel grammatik som Tal, Tid, Sted og selvintroduktion. Her uddyber vi også de japanske emner og fortæller om japanske byer, mytologi og mange andre spændende emner. Ved slutningen af japansk fortsætter garanterer vi at du vil kunne forstå flere sætninger på japansk
Koreansk
Koreansk er populært. Du kommer til at lære et helt nyt sprog og en ny kultur. Vi hører K-pop og snakker om alt koreansk. Holdet er også for begyndere, så alle kan være med.
Latinamerikansk sprogdag
Er du vild med sprog - både spansk og fransk? Latinamerikansklørdag byder på en masse workshops med sprog og kultur i fokus. Der bliver plads til fordybelse i det latinamerikanske og masser af fælleskab med andre unge med samme interesse. Kom og vær med til en rigtig sjov lørdag - UngKolding sørger for frokost.
Spansk
Kunne du tænke dig at lære spansk? På dette hold kan du lære at tale spansk, du vil også lære om forskellige spansktalende landes kultur og traditioner.


Senest opdateret 15.12.2020 09:48 af YKCAAD