Sprog & Kultur

 
 

Arabisk
Lær et spændende og meget anderledes sprog og få en introduktion til arabisk kultur. Du arbejder med kommunikation, skriftlige opgaver og dialog. Fra gang til gang vil du få små øvelser med hjem, så du kan øve dig der hjemme. Der vil også være arabisk mad.
Asien lørdag
Vi mødes lørdag d. 30. januar kl. 11.00 - 17.00. Pris 50,- kr. inkl. frokost. Du kan arbejde i forskellige workshops som: Japansk sprog, Koreansk sprog, Mangategning og Det asiatiske køkken. Kom og vær med til en hyggelig dag med Asien som fælles omdrejningspunkt. Din tilmelding er bindende og dine penge vil ikke blive tilbagebetalt, med mindre UngKolding aflyser turen. NB: Kolding Kommune har ingen børneulykkesforsikring for børn og unge.
Fransk begynder
Er du vild med fremmedsprog? Så er du en klar kandidat til holdet der åbner for din mulighed til at arbejde med verdens smukkeste sprog. Dette hold er for dig, som er nybegynder.

Fransk fortsætter
Har du haft Fransk undervisning før? Så er dette holdet for dig, hvor du kan fortsætte med fransk og blive endnu bedre til at verdens smukkeste sprog.
Italiensk
Italiensk for begyndere. Du vil lære et helt fantastisk sprog og en helt fantastisk kultur. Du vil selvfølgelig lære det italienske sprog, men du vil også lave italiensk mad og se italienske film.
Japansk begynder
Interesserer du dig for japanske tegnefilm og tegneserier? Eller har du bare lyst til at lære et spændende sprog? Så er japansk helt sikkert noget for dig!

Japansk fortsætter
Interesserer du dig for japanske tegnefilm og tegneserier? Eller har du bare lyst til at lære et spændende sprog? Så er japansk helt sikkert noget for dig!
Kinesisk
Her kan du lære et helt nyt sprog. Kinesisk er verdens mest talte sprog. Holdet er for begyndere, så alle kan være med. Du vil lære de mest almindelige ting, at føre en lille samtale samt noget om kinesisk kultur.
Koreansk
Koreansk er populært. Du kommer til at lære et helt nyt sprog og en ny kultur. Vi hører K-pop og snakker om alt koreansk. Holdet er også for begyndere, så alle kan være med.

Lektiecafé 4
Lektiecaféen om aftenen er for dig der vil have hjælp til lektierne i forskellige fag.Hvis du synes at lektierne kan være lidt tunge, eller bare kan lide at lave lektier med andre. Der vil være lektiehjælp i de fleste fag.
Online LektieCafe
Online lektiecafé om aftenen er for dig der vil have hjælp til lektierne i de forskellige fag. Så hvis du synes at lektierne er noget tunge, så meld dig til dette hold. Vi mødes online, hvilket betyder du kan sidde derhjemme og få hjælp til lektierne. Der vil være lektiehjælp i de fleste fag.
Spansk
Undervisningen vil primært handle om, at du kommer til tale en masse spansk, så du er lidt skarpere næste gang du skal på ferie i et spansktalende land.

Spansk 3 årigt valgfag
Kunne du tænke dig at blive i stand til at tale på et af de store verdenssprog og gå til afgangsprøve i faget?
Sydamerika lørdag
Du kan arbejde i forskellige workshops som: Det spanske sprog, Det sydamerikanske køkken. Latin amerikanske danse. Kom og vær med til en hyggelig dag med sydamerika som fælles omdrejningspunkt. Lørdag d. 27. februar kl. 11.00 – 17.00. Pris 50,- kr. inkl. frokost.


Senest opdateret 15.12.2020 09:48 af YKCAAD