Sprog & Kultur

Interesser du dig for udenlandske sprog og andre kulturer? Vi tilbyder japansk,
koreansk, spansk, arabisk, italiensk, og Fransk.
Arabisk
Lær et spændende og meget anderledes sprog og få en introduktion til arabisk kultur. Du arbejder med kommunikation, skriftlige opgaver og dialog. Fra gang til gang vil du få små øvelser med hjem, så du kan øve dig der hjemme. Vi skal også prøve arabisk mad.
Harrypotter klubben
Har du lyst til at være med i vores Harrypotterklub. Tag med på en rejse i det magiske univers Tag med på en eventyrlig rejse i det fantastiske univers, hvor du vil kunne opleve Hogwarts, Snape, Harry Potter og mange flere af fortællingerne i både film, bøger, brætspil, cosplay med mere.
Japansk
Konnichiwa! Vil du gerne begynde at lære japansk? Så er dette faget for dig. I faget vil du arbejde med at lære Japansk helt fra bunden. Vi lærer dig både det spændende japanske alfabet, unikke grammatik og sjove vendinger som bruges i Manga og Anime. Udover det vil du få interessant og sjov viden om Japan, fra traditionel kultur og historie til moderne popkultur. Undervisningen foregår med en god blanding af faglig læring og leg.
Koreansk
Koreansk er populært. Du kommer til at lære et helt nyt sprog og en ny kultur. Vi hører K-pop og snakker om alt koreansk. Holdet er også for begyndere, så alle kan være med.
Kultur-dag
Er du vild med sprog og kultur? - både spansk, Koreansk, Japansk, Arabisk, Engelsk, Tysk og fransk? Vi byder på en masse workshops med sprog og kultur i fokus. Der bliver plads til fordybelse i de forskellige sprog og kulturer. Herunder også madlavning med alverdens forskellige krydderier og madkulturer. Der vil være masser af fælleskab med andre unge med samme interesse. Kom og vær med til en rigtig sjov lørdag - UngKolding sørger for frokost.
Spansk
Kunne du tænke dig at lære spansk? På dette hold kan du lære at tale spansk, du vil også lære om forskellige spansktalende landes kultur og traditioner.


Senest opdateret 30.06.2023 12:02 af YKLJON