Sprog & Kultur

Asien lørdag
Vi mødes lørdag d. 6. november kl. 11.00 - 17.00. Pris 25,- kr. inkl. frokost. Du kan arbejde i forskellige workshops som: Japansk sprog, Koreansk sprog, Mangategning og Det asiatiske køkken. Kom og vær med til en hyggelig dag med Asien som fælles omdrejningspunkt. Din tilmelding er bindende og dine penge vil ikke blive tilbagebetalt, med mindre UngKolding aflyser turen. NB: Kolding Kommune har ingen børneulykkesforsikring for børn og unge.
Fransk
Er du vild med fremmedsprog? Så er du en klar kandidat til holdet der åbner for din mulighed til at arbejde med verdens smukkeste sprog. Dette hold er både for dig, der er nybegynder og dig der er let øvet.
Italiensk
Italiensk for begyndere. Du vil lære et helt fantastisk sprog og en helt fantastisk kultur. Du vil selvfølgelig lære det italienske sprog, men du vil også lave italiensk mad og se italienske film.
Japansk
Interesserer du dig for japanske tegnefilm og tegneserier? Eller har du bare lyst til at lære et spændende sprog? Så er japansk helt sikkert noget for dig!
Koreansk
Koreansk er populært. Du kommer til at lære et helt nyt sprog og en ny kultur. Vi hører K-pop og snakker om alt koreansk. Holdet er også for begyndere, så alle kan være med.
Spansk begynder
Kunne du tænke dig at lære spansk? På dette hold kan du lære at tale spansk, du vil også lære om forskellige spansktalende landes kultur og traditioner.
Sydamerika lørdag
Du kan arbejde i forskellige workshops som: Det spanske sprog, Det sydamerikanske køkken. Latin amerikanske danse. Kom og vær med til en hyggelig dag med sydamerika som fælles omdrejningspunkt. Lørdag d. 27. november kl. 11.00 – 17.00. Pris 25,- kr. inkl. frokost.


Senest opdateret 15.12.2020 09:48 af YKCAAD