Sprog & Kultur

 
 

Asien lørdag
Vi mødes lørdag d. 30. januar kl. 11.00 - 17.00. Pris 50,- kr. inkl. frokost. Du kan arbejde i forskellige workshops som: Japansk sprog, Koreansk sprog, Mangategning og Det asiatiske køkken. Kom og vær med til en hyggelig dag med Asien som fælles omdrejningspunkt. Din tilmelding er bindende og dine penge vil ikke blive tilbagebetalt, med mindre UngKolding aflyser turen. NB: Kolding Kommune har ingen børneulykkesforsikring for børn og unge.
Fransk fortsætter
Har du haft Fransk undervisning før? Så er dette holdet for dig, hvor du kan fortsætte med fransk og blive endnu bedre til at verdens smukkeste sprog.
Japansk fortsætter
Interesserer du dig for japanske tegnefilm og tegneserier? Eller har du bare lyst til at lære et spændende sprog? Så er japansk helt sikkert noget for dig!

Online LektieCafe
Online lektiecafé om aftenen er for dig der vil have hjælp til lektierne i de forskellige fag. Så hvis du synes at lektierne er noget tunge, så meld dig til dette hold. Vi mødes online, hvilket betyder du kan sidde derhjemme og få hjælp til lektierne. Der vil være lektiehjælp i de fleste fag.
Spansk 3 årigt valgfag
Kunne du tænke dig at blive i stand til at tale på et af de store verdenssprog og gå til afgangsprøve i faget?


Senest opdateret 15.12.2020 09:48 af YKCAAD