Sport & Outdoor

Bevægelseslørdag
Vi kombinerer madlavning med en aktiv dag. Du kommer til at lave nogle forskellige aktiviteter, såsom: fitness, boksning, løb, yoga, boldspil og meget mere. Det bliver en lørdag med drøn på, det bliver sjovt og der er masser af plads til at lære andre unge at kende.
Boksning
Har du lyst til at prøve at bokse? Boksning for er holdet der giver dig mulighed for et sammenhold med andre unge, der også kan lide at være fysisk aktive. Kom og vær med, uanset om du har prøvet at bokse før - eller det er første gang.
Jagttegn
Holdet for dig, der elsker at være i naturen, og har en drøm om at blive jæger. Hvis du ønsker at gå op til prøven i jagttegn er der en brugerbetaling på ca. 650 kr.
Mountainbike dag
Skal du med ud på UngKoldings Mountainbikes, vi kører i skoven, så du kan prøve sporten af. Det bliver sjovt - og alle kan være med uanset niveau.
Natholdet
Fredag d. 31. marts kl. 20.00 til lørdag d. 1. april kl. 02.00. – en oplevelse du aldrig vil glemme! Natholdet er for dig, der er klar til nye og anderledes oplevelser. Alt foregår på tidspunkter, hvor de fleste sover. Programmet er altid hemmeligt - du får bare at vide, hvor og hvornår du skal møde op og hvad du skal medbringe. Det koster 150,- kr. inkl. Transport, mad og alle aktiviteter.
Skaterhold
Vi skater på forskellige lokationer, vi mødes på Lille brostræde 2, 6000 Kolding, hvor vi skater og dyrker hele livsstilen i skatermiljøet. Vi øver teknikker og tricks - og så filmer vi også. Vi tager også til andre byer og prøver deres skaterbaner. NB: Nye tider
Træklatring
Kunne du tænke dig at klatre i træer? Dette hold byder på træklatring med en dygtig instruktør, samt andre unge der også kan lide at klatre.
Tøsefitness 1
Kom i god form sammen med andre. Vi laver Fitness på måtte og træningsmaskiner. Holdet er for alle der ønsker at få nogle gode alsidige træningsteknikker. Der bliver selvfølgelig også tid til hygge og at lære andre at kende.


Senest opdateret 21.06.2019 09:58 af YKKDHR