Sport & Outdoor

Kan du lide at få sved på panden? Boksning, løb, mountainbike eller crossgym, så er det her du kan finde et hold, der passer til dig. Du kan også klatre i høje træer!
Fitness
Kom i god form sammen med andre. Vi laver Fitness på måtte og træningsmaskiner. Holdet er for alle der ønsker at få nogle gode alsidige træningsteknikker. Der bliver selvfølgelig også tid til hygge og at lære andre at kende.
Lukket for tilmelding
Jagttegn
Holdet for dig, der elsker at være i naturen, og har en drøm om at blive jæger. Hvis du ønsker at gå op til prøven i jagttegn er der en brugerbetaling på ca. 650 kr.
Lukket for tilmelding
Magnetfiskning
Kunne du tænke dig at magnetfiske? UngKolding har udstyret og en erfaren underviser, så du kan lære sporten uden omkostninger. Vi kører i UngKoldings minibus, så vi kan fiske i de mest interessante søer og åer. Alle kan være med - det er spændende og sjovt.
Ikke flere pladser
Outdoor weekend
Skal du med ud på UngKoldings Mountainbikes, klatre i træer, lave mad over bål og overnatte i naturen? Det bliver et døgn med masser af fede oplevelser - sammen med andre unge der også har lyst til at give den gas i naturen.
Åbent for tilmelding
Parkour Kolding
Har du lyst til at dyrke den fedeste sport? Kom og vær med i vores street-fællesskab.
Lukket for tilmelding
Skaterhold
UngKolding skateboardhold er både for øvede og nye skaters. På vores mandagssessions er der mulighed for at udvikle sig rent teknisk på brættet, men også dyrke universet og fælleskabet omkring skateboarding. Vi skater i Skate 6000 hallen i indendørssæsonen og på skatebanen ved klostergården i udendørssæsonen. Der er også skateture med holdet, hvor vi besøger andre skateparks rundt i landet.
Lukket for tilmelding
Trænerakademi
Hvad kan du forvente at få ud af at deltage i Trænerakademiet?
Lukket for tilmelding


Senest opdateret 06.02.2024 09:32 af YKLJON