Skolefag

Bliv dygtigere til matematik, dansk, tysk og andre skolefag. Undervisning til dig der er virkelig dygtig og til dig der har brug for et ekstra skub med det faglige.
Dansk - udvekslingsstuderende
Et danskhold for dig som er udvekslingsstuderende i Kolding Kommune, og som gerne vil lære eller forbedre det danske sprog. Vi arbejder også med dansk kultur, og tager på flere ture rundt i Kolding og omegn. Vi starter undervisningen når der er nok unge tilmeldt.
Dansk FP
Holdet der forbereder dig til at gå til 9. klasses prøven i dansk. Du skal vælge holdet hvis du har brug for lidt ekstra faglig hjælp eller ekstra undervisning.
Fransk
Er du vild med fremmedsprog? Så er du en klar kandidat til holdet der åbner for din mulighed til at arbejde med verdens smukkeste sprog. Dette hold er både for dig, der er nybegynder og dig der er let øvet.
Fysik/Kemi og naturfag
Her har du mulighed for at få hjælp til fysik/kemi, biologi og geografi. Følger du holdet i 60 timer, har du også mulighed for at afslutte med en FP9 prøve.
Matematik FP
Holdet der forbereder dig til at gå til 9. klasses prøven i matematik. Du skal vælge holdet, hvis du har brug for lidt ekstra faglig hjælp og ekstra undervisning.


Senest opdateret 30.06.2023 12:01 af YKLJON